Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiony York Miniaturka |
Zaginął nam piesek!!! York miniaturka, suczka, czarno-brązowa, krótko ostrzyżona, o imieniu Lilka. Lilka zaginęła w poniedziałek 21 maja w okolicach ulicy Leśnej. Piesek ma poważne kłopoty trawienne i może jeść tylko specjalną karmę. Ktokolwiek widział, bardzo prosimy o kontakt. Czeka nagroda!!! tel. 600902696 lub 604223713
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiony York Miniaturka |
Fotografie z widocznym lewym uchem poprosze
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=517999&t=517999 Może ktoś odebrał Wasza sunię,zadzwońcie i dopytajcie...
|
|
Szkoda biedaka może pomogę zajżyj w ten link http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=517999&t=517999 sam mam yorka
|
|
CZASAMI LUDZIE SĄ WREDNI A TAK ŚLICZNE STWORZENIA NIE CHĘTNIE ODDAJĄ MÓJ PIESEK NIE BYŁ YORKIEM A MIESZAŃCEM I KTOŚ GO SOBIE PRZYWŁASZCZYŁ MIMO TEGO ŻE PROSIŁAM O POMOC W ODNALEZIENIU I ZWROT PIESKA WŁAŚCICIELOWI MINĄŁ JUŻ ROK JAK NIE MA GO Z NAMI A MY NADAL ZA NIM TĘSKNIMY MAM NADZIEJĘ ŻE ZNAJDZIE SIE OSOBA ŻYCZLIWA KTÓRA POMORZE CI W ODNALEZIENIU LILKI POZDRAWIAM
|
|
Wredny jest tylko ktoś kto się pozbywa psa a nie ktoś kto przygarnia błąkające się po ulicach głodne zwierzęta... Zastanów się co ty piszesz!! Mam 3 psy i nie rozumiem jak można zgubić takie zwierze...
|
|
Też trochę nie rozumiem jak można zgubić psa...mam dwa i małe dziecko i nigdy żaden mi się nie zgubił...
|
|
No właśnie... Zgubić psa?? W dodatku takiego?? Przecież Yorki to nie żadne podwórkowce, które się puszcza bez opieki...
|
|
Kilka dni temu widziałam jak york (piesek) chodził po drodze bez opieki przy Szosie na Mężenin. A ulica jest wystarczająco ruchliwa, aby marnie skończył, co za bezmyslnośc :(
|
|
debi40 skoro go widziałaś to czemu zostawiłaś na pastwę losu zapewne nie po drodze ci było .
|
|
czy Lilka się odnalazła?
|
|
Witam wszystkich, piesek się cudem odnalazł, zapodziała się 100m od domu, ale wpadła w dobre ręce, ogłoszenie na forum i w okolicy domu pomogły w odnalezieniu zguby, dla ciekawskich, piesek uciekł przez uchylone drzwi jak wynosiłam śmieci wybiegł na podwórko, mam 3 miesięczne dziecko i nie mogłam zostawić wszystkiego i lecieć za psem, teraz już będziemy bardziej uważać. Pozdrawiam! Bardzo Dziękuję za oddanie psa:)
|
|
Chciałam go zabrać i zawieźć do schroniska, ale gdy podchodziłam czmychnął szybko i biegiem pognał. Widziałam z daleko że wpadł na jakąś posesję gdzie była otwarta brama. Widocznie był to jego dom.
|
|
debi40 w takim razie szacunek dla ciebie że jednak obojętnie nie przszlaś i chciałaś mu pomóc pozdrawiam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |