Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ślub ;) |
Potrzebujesz ulepszenia mszy św na swoim ślubie, a może jesteś bratem/siostrą, przyjacielem/przyjaciółką pary młodej i chcesz im sprawić dodatkowy prezent czy niespodziankę? Zaśpiewamy na Twoim ślubie ;) Możesz porozmawiać z nami na temat repertuaru ;) W naszym repertuarze oferujemy pieśń ,,Ave Maria" na wyjście pary młodej z kościoła. Kontakt: 535880720 lub 510309358
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ślub ;) |
a coż tam, reklama za darmo.... bez komentarza
|
|
andzia1200 bardzo słusznie, jakbyś obrzuciła konkurencję błotem lub zrobiła reklamę drogą okrężną też byłoby źle. Powodzenia
|
|
Ja mogę zaoferować Młodzieżowy Chór i Orkiestrę. Ubogacamy całą Mszę Świętą. Oferujemy wszystkie pieśni liturgiczne. :) km
|
|
Bardzo dobrze znam ten chór. Bo sama w nim śpiewam tylko nie wszystkich stać aby sobie na Niego pozwolić
|
|
Reklamować trzeba się na wszystkie sposoby ;) nie zależnie kto jak to odbierze. Więc jeśli nie jesteście zainteresowani to po co się wypowiadać nie lepiej pisać na forach przy których macie własne mądre zdanie. Zastanówcie się
|
|
i co do chóru młodzieżowego nie powinieneś go polecac bo najpierw muszą się wszyscy zgodzić że by na jakimś ślubie zaśpiewać teraz gracie bo zbieracie na coś a potem .....
|
|
A śpiewasz "Ave Maria" Schuberta czy Bacha/Gounoda? To drugie jest znacznie trudniejsze, w wersji Bacha sięga dwukreślnego G, a w wersji Gounoda trzykreślnego C. W dodatku oba są po łacinie. Prawidłowe wykonanie obu wymaga studiów wokalnych (6-letnich) na Akademii Muzycznej. Jeśli masz takie właśnie kwalifikacje, to chętnie Cię zatrudnię na swoim ślubie. demeter
|
|
Ave Maria Bacha, owszem nie mam tak wysokich kwalifikacji być może że mam dopiero 16 lat i troche za wcześnie na studia ;) Ale ja i moja koleżanka z którą spiewamy razem osobno uczęszczamy na dodatkowe lekcje spiewu i wiele razy zostałysmy nagrodzone za nasze śpiewanie oraz jesteśmy tez często proszone do spiewania na innych wydarzeniach w Łomży ;) i Obie jesteśmy po I stopniu szkoły muzycznej ;)
|
|
sorki jednak schuberta pomyliło mi sie ;0
|
|
za flaszkę zaśpiewam dobry Jezu, a nasz Panie
|
|
ale to chyba na pogrzebie. a tu mowa o slubach. zaloz swoj temat ZABELBOTAM NA POGRZEBIE.
|
|
ile kosztuje wynajęcie takiego chóru?
|
|
1500zł km
|
|
andzia1200 Wiadomo, że jak kogoś nie stać to nie zamówi na swój ślub takiego chóru, ale jeśli ktoś chce i może to myślę, że warto :) Śpiewają u mnie w parafii i są zawsze świetnie przygotowani :)
|
|
Studia można se w buty wsadzić jak nie masz głosu. andzia 1200 - śpiewaćie super i chce Was się słuchać, brawo !!!
|
|
no co ty nie powiesz sama tam śpiewam i dobrze o tym wiem ;) tylko jest...... ale nie będę tego tłumaczyła na forum
|
|
to wyżej to do klamki ;) Pozdrawiam ;)
|
|
hoho :) co Ty nie powiesz.. Jest bardzo miło, bo znam wszystkich stamtąd :) może po prostu jak nie chcesz to nie przychodź ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |