poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ślub ;)

Potrzebujesz ulepszenia mszy św na swoim ślubie, a może jesteś bratem/siostrą, przyjacielem/przyjaciółką pary młodej i chcesz im sprawić dodatkowy prezent czy niespodziankę? Zaśpiewamy na Twoim ślubie ;)
Możesz porozmawiać z nami na temat repertuaru ;)
W naszym repertuarze oferujemy pieśń ,,Ave Maria" na wyjście pary młodej z kościoła.

Kontakt: 535880720 lub 510309358

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ślub ;)

a coż tam, reklama za darmo.... bez komentarza

andzia1200 bardzo słusznie, jakbyś obrzuciła konkurencję błotem lub zrobiła reklamę drogą okrężną też byłoby źle. Powodzenia

Ja mogę zaoferować Młodzieżowy Chór i Orkiestrę. Ubogacamy całą Mszę Świętą. Oferujemy wszystkie pieśni liturgiczne. :)

km

Bardzo dobrze znam ten chór. Bo sama w nim śpiewam tylko nie wszystkich stać aby sobie na Niego pozwolić

Reklamować trzeba się na wszystkie sposoby ;) nie zależnie kto jak to odbierze. Więc jeśli nie jesteście zainteresowani to po co się wypowiadać nie lepiej pisać na forach przy których macie własne mądre zdanie. Zastanówcie się

i co do chóru młodzieżowego nie powinieneś go polecac bo najpierw muszą się wszyscy zgodzić że by na jakimś ślubie zaśpiewać teraz gracie bo zbieracie na coś a potem .....

A śpiewasz "Ave Maria" Schuberta czy Bacha/Gounoda? To drugie jest znacznie trudniejsze, w wersji Bacha sięga dwukreślnego G, a w wersji Gounoda trzykreślnego C. W dodatku oba są po łacinie. Prawidłowe wykonanie obu wymaga studiów wokalnych (6-letnich) na Akademii Muzycznej. Jeśli masz takie właśnie kwalifikacje, to chętnie Cię zatrudnię na swoim ślubie.

demeter

Ave Maria Bacha, owszem nie mam tak wysokich kwalifikacji być może że mam dopiero 16 lat i troche za wcześnie na studia ;) Ale ja i moja koleżanka z którą spiewamy razem osobno uczęszczamy na dodatkowe lekcje spiewu i wiele razy zostałysmy nagrodzone za nasze śpiewanie oraz jesteśmy tez często proszone do spiewania na innych wydarzeniach w Łomży ;) i Obie jesteśmy po I stopniu szkoły muzycznej ;)

sorki jednak schuberta pomyliło mi sie ;0

za flaszkę zaśpiewam dobry Jezu, a nasz Panie

ale to chyba na pogrzebie. a tu mowa o slubach. zaloz swoj temat ZABELBOTAM NA POGRZEBIE.

ile kosztuje wynajęcie takiego chóru?

1500zł

km

andzia1200 Wiadomo, że jak kogoś nie stać to nie zamówi na swój ślub takiego chóru, ale jeśli ktoś chce i może to myślę, że warto :) Śpiewają u mnie w parafii i są zawsze świetnie przygotowani :)

Studia można se w buty wsadzić jak nie masz głosu. andzia 1200 - śpiewaćie super i chce Was się słuchać, brawo !!!

no co ty nie powiesz sama tam śpiewam i dobrze o tym wiem ;) tylko jest......
ale nie będę tego tłumaczyła na forum

to wyżej to do klamki ;) Pozdrawiam ;)

hoho :) co Ty nie powiesz.. Jest bardzo miło, bo znam wszystkich stamtąd :) może po prostu jak nie chcesz to nie przychodź ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org