Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala weselna- CONCORDIA |
Witam mogłabym prosić o opinie na temat sali weselnej Concordii w Łomży jak jedzenie itp>. Z góry dziękuję:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala weselna- CONCORDIA |
ja tam byłam na komunii. Sala bardzo ładna, jedzenie również ok. Polecam
|
|
a nie no pewnie, właściciel gratis dopilnuje wszystkiego, jednym okiem garkotłuków na kuchni, a drugim, czy mu goście złotych klamek nie wynoszą... hehehe
|
|
Polecam do weselny u Wieśka w budach czarnockich,sala klimatyzowana menu palce lizać a najwazniejsze nie drogo ja polecam.
|
|
a ja polecam labirynt
|
|
Wszystko jak być powinno Polecam jak najbardziej, to jest to! :)
|
|
a ja polecam odejscie od glupiej tradycji gdzie wciaz panuje trend postaw sie a zastaw sie czy naprawde to musi byc tak kosztowne na sma poczatek wywalenie 40tys na jedna noc a potem zgrzytanie zebow co dalej i po co to wszystko
|
|
Zdecydowanie popieram Twój głos. Czas wesel na 200 osób już minął. A wydawanie kosmicznych sum na salę - sorry, bez sensu.
|
|
Jedna noc a zostaje na całe życie ... Taki drugi raz się nie powtarza .. Raz na życie .. Chyba ze ktoś planuje więcej niż raz
|
|
a potem paluszki z herbatą....
|
|
ceny są praktycznie wszedzie podomne, mi też zależy żeby cena była przystępna. Tak tylko pytam o opnie a nie wiecie jak w kisielnicy?:)
|
|
Rozglądam się również za salami, organizuje wesele na 80 osób. Dla mnie to wystarczająca ilość. Zastanawiam się nad karczmą pod Łomżą "Pod Topolami". Co myślicie?
|
|
słyszałam że tam jest super ale drogo na 2013 to koszt 165 zł i 5 dań na ciepło
|
|
odstąpię salę w łomży 7.07.2012,
|
|
Dziewczyna pyta wyrażnie : " o opinie na temat sali weselnej Concordii w Łomży " , a tu albo kryptoreklama innych lokali , albo zazdrosne dupki , nie śmierdzące groszem , rozwodzą się nad kosztami imprezy , która zapada w pamięci na całe życie . Wiadomo , że na weselu , to raczej się nie zarobi , ale jak masz poważnych znajomych i rodzinę , to z tego 40 000 zł zawsze się coś zwróci , a jak dołożysz do imprezy - raz w życiu - z 10 000 zł , to ten jedyny , specyficzny wieczór/noc jest tego wart . Chyba , że wy tam na krzywy ryj chcecie się najeść , napić i pobawić , a dajecie w kopercie " od pary " 100 zł , w banknotach dziesięciozłotowych ? Jak kogoś nie stać , to niech zaprosi tylko świadków do baru mlecznego , na naleśniki i kompocik .
|
|
masz racje zezowate szczęście. Ale większość odpowiedzi na dany temat ma taki jak ten finał. Jeśli poruszy ktoś temat jak wyzej - to mamy już przy okazji reklamy prawie wszystkich sal, a nie konkretną odpowiedź na pytanie zawarte w temacie. Takie jest te forum
|
|
laleczka111 , bo większość tu piszących , to dzieciaki z gimnazjum , albo bezrobotne dupki , które wszystkim i wszystkiego zazdroszczą , piszą co im ślina na język przyniesie , a nie mają o tym zielonego pojęcia . Ja to wszystko walę , bo bawi mnie czasami ich głupota i w wolnych chwilach , mam dobrą zabawę z POTOMKÓW ROZTRZĄSACZY GNOJU . A , że piszę DOSADNIE , PRAWDĘ i bez " ogródek " , to bulwersuje to frustratów z tego forum i narobiłem sobie całą rzeszę antyfanów włącznie z TOWARZYSTWEM WZAJEMNEJ ADORACJI , fan klubu ZDZIECINNIAŁEGO Autora: marudy .
|
|
Dosadnie mówiąc jesteś debilem i prostakiem. Ty co najwyżej możesz się wypowiedzieć o budowie postronka. Prostak pozostanie prostakiem nawet z certyfikatem;)
|
|
Autor: Janusz kos , Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU , chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ? Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ? Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie ! .... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ? nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć , podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " . A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE !
|
|
wrrrrrrrrrrrr:DDD
|
|
Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ? Pory pełne ze strachu ? Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !
|
|
kotku nie miał bym co z tobą robić:DDD ale za to mam ubaw tutaj z ciebie kmiotku;) dobra baj i buzi dla zuzi:***:D
|
|
DUPKU , to może się przekonasz ? a jak nie to MORDA W KUBEŁ ! _____________________________________________________________ Ja , w przeciwieństwie do ciebie , mam dużo wolnego czasu i mam z czego żyć ( nie muszę się meldować w PUP , jako bezrobotny KMIOT ze wsi , tak jak ty CWELU , " bohaterze " z za monitora ) , i myślę , że GÓWNOZJADZIE , młody OBSZCZYMURKU , pomimo , że jestem na pewno starszy od ciebie GNOJU , a dbam o kondycję i ćwiczę regularnie w swojej małej siłowni w piwnicy , to chętnie , jako sparingpartnera , bym ci SZCZYLU mordę obił . Ponawiam propozycję : podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " .
|
|
nosz k...a co za ciota:DDD
|
|
Autor: Janusz kos , potrafisz TYLKO pluć na kogoś w wirtualnym świecie ? ... a jak coś do czegoś konkretnego , to kulisz ogon pod d..ę ?
|
|
patrzę że na forum ciężko się dowiedzieć konkretów, zaraz rozmowy schodzą na nie wiadomo jakie tematy...
|
|
To czego innego można oczekiwać od takich GOŁODUPCÓW i bezrobotnych frustratów , jak np BRAK NICKA - BRAK ROZUMU ? ... który tak pisze : Re: sale weselne Autor: BRAK NICKA (---.lomza.vectranet.pl) Data: 11-12-11 14:44 to skroili z ciebie ja wytargowalem 110 od pary :) ........................................................................................................................ ZA 110 zł OD PARY ! ( 55 zł od osoby/talerzyka ? ) TO CO oN TAM ZAMÓWIŁ ? GOŚCIE CHYBA MUSIELI PRZYJŚĆ ZE SWOIMI KANAPKAMI ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |