poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sala weselna- CONCORDIA

Witam mogłabym prosić o opinie na temat sali weselnej Concordii w Łomży jak jedzenie itp>. Z góry dziękuję:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sala weselna- CONCORDIA

ja tam byłam na komunii. Sala bardzo ładna, jedzenie również ok. Polecam

a nie no pewnie, właściciel gratis dopilnuje wszystkiego, jednym okiem garkotłuków na kuchni, a drugim, czy mu goście złotych klamek nie wynoszą... hehehe

Polecam do weselny u Wieśka w budach czarnockich,sala klimatyzowana menu palce lizać a najwazniejsze nie drogo ja polecam.

a ja polecam labirynt

Wszystko jak być powinno Polecam jak najbardziej, to jest to! :)

a ja polecam odejscie od glupiej tradycji gdzie wciaz panuje trend postaw sie a zastaw sie czy naprawde to musi byc tak kosztowne na sma poczatek wywalenie 40tys na jedna noc a potem zgrzytanie zebow co dalej i po co to wszystko

Zdecydowanie popieram Twój głos. Czas wesel na 200 osób już minął. A wydawanie kosmicznych sum na salę - sorry, bez sensu.

Jedna noc a zostaje na całe życie ... Taki drugi raz się nie powtarza .. Raz na życie .. Chyba ze ktoś planuje więcej niż raz

a potem paluszki z herbatą....

ceny są praktycznie wszedzie podomne, mi też zależy żeby cena była przystępna. Tak tylko pytam o opnie a nie wiecie jak w kisielnicy?:)

Rozglądam się również za salami, organizuje wesele na 80 osób. Dla mnie to wystarczająca ilość. Zastanawiam się nad karczmą pod Łomżą "Pod Topolami". Co myślicie?

słyszałam że tam jest super ale drogo na 2013 to koszt 165 zł i 5 dań na ciepło

odstąpię salę w łomży 7.07.2012,

Dziewczyna pyta wyrażnie : " o opinie na temat sali weselnej Concordii w Łomży " , a tu albo kryptoreklama innych lokali , albo zazdrosne dupki , nie śmierdzące groszem , rozwodzą się nad kosztami imprezy , która zapada w pamięci na całe życie .
Wiadomo , że na weselu , to raczej się nie zarobi , ale jak masz poważnych znajomych i rodzinę , to z tego 40 000 zł zawsze się coś zwróci , a jak dołożysz do imprezy - raz w życiu - z 10 000 zł , to ten jedyny , specyficzny wieczór/noc jest tego wart .
Chyba , że wy tam na krzywy ryj chcecie się najeść , napić i pobawić , a dajecie w kopercie " od pary " 100 zł , w banknotach dziesięciozłotowych ?
Jak kogoś nie stać , to niech zaprosi tylko świadków do baru mlecznego , na naleśniki i kompocik .

masz racje zezowate szczęście. Ale większość odpowiedzi na dany temat ma taki jak ten finał. Jeśli poruszy ktoś temat jak wyzej - to mamy już przy okazji reklamy prawie wszystkich sal, a nie konkretną odpowiedź na pytanie zawarte w temacie. Takie jest te forum

laleczka111 , bo większość tu piszących , to dzieciaki z gimnazjum , albo bezrobotne dupki , które wszystkim i wszystkiego zazdroszczą ,
piszą co im ślina na język przyniesie , a nie mają o tym zielonego pojęcia .

Ja to wszystko walę , bo bawi mnie czasami ich głupota i w wolnych chwilach , mam dobrą zabawę z POTOMKÓW ROZTRZĄSACZY GNOJU .

A , że piszę DOSADNIE , PRAWDĘ i bez " ogródek " , to bulwersuje to frustratów z tego forum i narobiłem sobie całą rzeszę antyfanów włącznie z TOWARZYSTWEM WZAJEMNEJ ADORACJI , fan klubu ZDZIECINNIAŁEGO Autora: marudy .

Dosadnie mówiąc jesteś debilem i prostakiem. Ty co najwyżej możesz się wypowiedzieć o budowie postronka.
Prostak pozostanie prostakiem nawet z certyfikatem;)

Autor: Janusz kos ,

Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU ,
chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ?

Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ?

Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie !

.... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ?

nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć ,
podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " .

A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE !

wrrrrrrrrrrrr:DDD

Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ?

Pory pełne ze strachu ?

Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !

kotku nie miał bym co z tobą robić:DDD ale za to mam ubaw tutaj z ciebie kmiotku;)
dobra baj i buzi dla zuzi:***:D

DUPKU , to może się przekonasz ?

a jak nie to MORDA W KUBEŁ !

Ja , w przeciwieństwie do ciebie , mam dużo wolnego czasu i mam z czego żyć ( nie muszę się meldować w PUP , jako bezrobotny KMIOT ze wsi , tak jak ty CWELU , " bohaterze " z za monitora ) ,
i myślę , że GÓWNOZJADZIE , młody OBSZCZYMURKU , pomimo , że jestem na pewno starszy od ciebie GNOJU , a dbam o kondycję i ćwiczę regularnie w swojej małej siłowni w piwnicy , to chętnie , jako sparingpartnera , bym ci SZCZYLU mordę obił .
Ponawiam propozycję :
podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " .

nosz k...a co za ciota:DDD

Autor: Janusz kos , potrafisz TYLKO pluć na kogoś w wirtualnym świecie ?

... a jak coś do czegoś konkretnego , to kulisz ogon pod d..ę ?

patrzę że na forum ciężko się dowiedzieć konkretów, zaraz rozmowy schodzą na nie wiadomo jakie tematy...

To czego innego można oczekiwać od takich GOŁODUPCÓW i bezrobotnych frustratów , jak np BRAK NICKA - BRAK ROZUMU ?
... który tak pisze :

Re: sale weselne
Autor: BRAK NICKA (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 11-12-11 14:44

to skroili z ciebie ja wytargowalem 110 od pary :)

........................................................................................................................
ZA 110 zł OD PARY ! ( 55 zł od osoby/talerzyka ? )
TO CO oN TAM ZAMÓWIŁ ?
GOŚCIE CHYBA MUSIELI PRZYJŚĆ ZE SWOIMI KANAPKAMI ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org