Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Milano;p |
http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/2257-milano.html \' upić się szczęściem, by nie płakać więcej . iść za rozumem, a nie za sercem . \'
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Milano;p |
no zagrają, zagrają :)
|
|
No tak okoliczne wioski się ucieszą ;) Nie krytykuje disco polo, bo sama czasem tego słucham i na Milano swojego czasu też jeździłam, ale nie ma sie czym "podniecać". Przyjadą zagrają 2 piosenki, zgarną kase i tyle :P A banda wieśniaków, nie koniecznie chodzi o mieszkańców wsi się posikają z wrażenia. Będzie kupa pijanych idiotów i tyle! I nie rozumiem jak mogą tam jeżdzić osoby powyżej 20. Jak się ma 16-18 lat to jeszcze moge zrozumieć, ale ludzie "dorosli" mogliby bardziej ambitnie spędzać sobotni wieczór. Dziękuję, dobranoc. Umiesz liczyć? Licz na siebie!
|
|
JA JESTEM DOROSŁY i chodze w piątki do MILES CLUB bo tam grają rużnorodną muzykie nawet trochę disco polo ale najwięcej hitów z lat 80-90 najlepiej mi się przy tym tańczy ale i jest sporo nowości radiowych i tak zaczynam vikend od potańczenia widziałem ich ogłoszenie na tym dużym telebimie koło kerfura gitara gra
|
|
dzieci w wieku 16-18 lat powinni obejrzeć dobranocke i isc spac a nie jezdzic po dyskotekach shantiii 20 ....
|
|
To dobre dla ,siusiumajtek' i ,obszczyjweglow' mlodocianych.
|
|
Oj już nie przesadzajmy. No dobra 16 lat no tez nie powinni sie włóczyć nocami, ale jak już maja te 18 lat to niech sobie użyją ;) aby nie za duzo. Umiesz liczyć? Licz na siebie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |