niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Milano;p

http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/2257-milano.html

\' upić się szczęściem, by nie płakać więcej . iść za rozumem, a nie za sercem . \'

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Milano;p

no zagrają, zagrają :)

No tak okoliczne wioski się ucieszą ;) Nie krytykuje disco polo, bo sama czasem tego słucham i na Milano swojego czasu też jeździłam, ale nie ma sie czym "podniecać". Przyjadą zagrają 2 piosenki, zgarną kase i tyle :P A banda wieśniaków, nie koniecznie chodzi o mieszkańców wsi się posikają z wrażenia. Będzie kupa pijanych idiotów i tyle! I nie rozumiem jak mogą tam jeżdzić osoby powyżej 20. Jak się ma 16-18 lat to jeszcze moge zrozumieć, ale ludzie "dorosli" mogliby bardziej ambitnie spędzać sobotni wieczór. Dziękuję, dobranoc.

Umiesz liczyć? Licz na siebie!

JA JESTEM DOROSŁY i chodze w piątki do MILES CLUB bo tam grają
rużnorodną muzykie nawet trochę disco polo ale najwięcej
hitów z lat 80-90 najlepiej mi się przy tym tańczy
ale i jest sporo nowości radiowych i tak zaczynam vikend od potańczenia
widziałem ich ogłoszenie na tym dużym telebimie koło kerfura

gitara gra

dzieci w wieku 16-18 lat powinni obejrzeć dobranocke i isc spac a nie jezdzic po dyskotekach shantiii 20

....

To dobre dla ,siusiumajtek' i ,obszczyjweglow' mlodocianych.

Oj już nie przesadzajmy. No dobra 16 lat no tez nie powinni sie włóczyć nocami, ale jak już maja te 18 lat to niech sobie użyją ;) aby nie za duzo.

Umiesz liczyć? Licz na siebie!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org