Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Soczewki |
Potrzebuje adresu osrodka w Łomży w którym zajmują się robieniem soczewek do oczu. Dzieki za wpisy. Pilne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Soczewki |
to tu robia takie rzeczy? h0jowe forum
|
|
Tak kd bylo na nowogrodzkiej ale tam juz nie mam bo kumpela tam kd to robika
|
|
jestem w szoku - lala jak znajdziesz ten ośrodek daj mi znać :D
|
|
Oke dam znac XD jutro ide popytac mz ktos bd wiedzial cos na ten temat gdzie ten osrodek przeniesli
|
|
W łomży nie ma żadnej firmy która na miejscu produkuje szkła do okularów już nie wspominając o soczewkach.
|
|
chyba źle sformułowano pytanie
|
|
No właśnie tylko jakie soczewki masz na myśli do okularów czy soczewki kontaktowe które bezpośrednio zakłada się na rogówkę??
|
|
Soczewki,ktore zaklada sie bezposrednio na rogowke. ;-) A znalazlem-trzeba umuwic sie prywatnie,wizyta kosztuje od 80-100zl Okularium Optyka ul. Dmowskiego 1A 18-400 Łomza tel.86 2164253 adres e-mail:lomza2@oxys.pl ja mam tam na 24.04
|
|
Jeszcze Pani w recepcji mi powiedziala ze para soczewek gratis ;-)
|
|
Tam dobieraja soczewki a nie robią! h0jowe forum
|
|
Nom mz i tak bo ja po nocce to mg nie kontaktowac troche a kupowac to gdzie mg jak juz mi dobiora? Gdzie sa db i nie drogie? I czy mam kupowac miesieczne cz tygodniowe? Jakie sa leśze na poczatkowe noszenie? Dajcie mi znac co i jak?
|
|
Generalnie na tej wizycie doktor powie Ci jaką masz wadę, dopytaj się też o krzywiznę rogówki. Mając te dane, najtaniej zamawiać jest na allegro, ja sam kupuję kwartalne, przysyłają Ci w opakowaniu sześć sztuk, i one starczają Ci na trzy miesiące, chociaż ja tam czasem zapominam wymienić i też nic takiego się nie dzieje. pozdrawiam
|
|
Na te pytania odpowie okulista Ja nie polecam kupowania soczewek na allegro, czesto przesylaja po terminie, lub przed konczacym sie terminem. siarak u jakiego sprzedawcy kupujesz? h0jowe forum
|
|
Dr Kalinowska na Nowogrodzkiej i dr Siemion na Śniadeckiego też dobierają.
|
|
Konkretnego dostawy nie mam, kupuję już dosyć długo przez allegro i jeszcze się nie przejechałem. Różnica cenowa jest dość znaczna, więc myślę że nawet jakbym z raz się przejechał, to i tak byłoby warto ryzykować następny. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |