środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Soczewki

Potrzebuje adresu osrodka w Łomży w którym zajmują się robieniem soczewek do oczu. Dzieki za wpisy. Pilne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Soczewki

to tu robia takie rzeczy?

h0jowe forum

Tak kd bylo na nowogrodzkiej ale tam juz nie mam bo kumpela tam kd to robika

jestem w szoku - lala jak znajdziesz ten ośrodek daj mi znać :D

Oke dam znac XD jutro ide popytac mz ktos bd wiedzial cos na ten temat gdzie ten osrodek przeniesli

W łomży nie ma żadnej firmy która na miejscu produkuje szkła do okularów już nie wspominając o soczewkach.

chyba źle sformułowano pytanie

No właśnie tylko jakie soczewki masz na myśli do okularów czy soczewki kontaktowe które bezpośrednio zakłada się na rogówkę??

Soczewki,ktore zaklada sie bezposrednio na rogowke. ;-)
A znalazlem-trzeba umuwic sie prywatnie,wizyta kosztuje od 80-100zl
Okularium Optyka ul. Dmowskiego 1A 18-400 Łomza tel.86 2164253 adres e-mail:lomza2@oxys.pl ja mam tam na 24.04

Jeszcze Pani w recepcji mi powiedziala ze para soczewek gratis ;-)

Tam dobieraja soczewki a nie robią!

h0jowe forum

Nom mz i tak bo ja po nocce to mg nie kontaktowac troche a kupowac to gdzie mg jak juz mi dobiora? Gdzie sa db i nie drogie? I czy mam kupowac miesieczne cz tygodniowe? Jakie sa leśze na poczatkowe noszenie? Dajcie mi znac co i jak?

Generalnie na tej wizycie doktor powie Ci jaką masz wadę, dopytaj się też o krzywiznę rogówki. Mając te dane, najtaniej zamawiać jest na allegro, ja sam kupuję kwartalne, przysyłają Ci w opakowaniu sześć sztuk, i one starczają Ci na trzy miesiące, chociaż ja tam czasem zapominam wymienić i też nic takiego się nie dzieje.

pozdrawiam

Na te pytania odpowie okulista

Ja nie polecam kupowania soczewek na allegro, czesto przesylaja po terminie, lub przed konczacym sie terminem.

siarak u jakiego sprzedawcy kupujesz?

h0jowe forum

Dr Kalinowska na Nowogrodzkiej i dr Siemion na Śniadeckiego też dobierają.

Konkretnego dostawy nie mam, kupuję już dosyć długo przez allegro i jeszcze się nie przejechałem. Różnica cenowa jest dość znaczna, więc myślę że nawet jakbym z raz się przejechał, to i tak byłoby warto ryzykować następny.

pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org