Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stara wedlina w polo market!!!! |
No juz ktorys raz sie nacielam na smierdzaca i stara wedline w POLO MARKET, przestrzegam po prostu :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stara wedlina w polo market!!!! |
eeeee nic nowego..jak w wiekszosci marketow sprzedaja stara smierdzaca zielona oraz juz czasemplesnia pokryta wedline...doprowadzenie takiej do stanu uzywalnosci jest bardzo proste Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Moze i tak, ale tam biją na łeb !
|
|
odnies im i powiedz zeby sami to jedli.
|
|
Wlasnie tak zrobie i oddam tej Pani, ktora mi ja wcisnela
|
|
pewnie nie zdązyli podac jej zabiegowi odswiezania. Santreo
|
|
ja kupuję w K1 zawsze świeża wędlina i bardzo miła obsługa. kaja
|
|
a Ja kupuję świniaka i codziennie z niego coś odkroję i jest codziennie świeże mięsko bo mu odrasta non stop :)))
|
|
ojtam ojtam to nie pierwszy raz mi tez sprzedali nie swieże mieso, ale musze sie cieszyc moja mama umie takie zeczy zalatwiac :D
|
|
do pralki trzeba było wsadzić
|
|
ja nigdy nie kupuje wędliny w polo. tam zawsze jest stara. w innych marketach nie jest z tym tak zle, ale w polo to tragedia nie raz widzialam plesn na wedlinie za szklem.
|
|
w polo postawili na wędliny dojrzewające, i którzy kupują to widać że to są wędliny dobrej jakości ehhehe
|
|
Bo wędlinę to się kupuje w sklepie patronackim masarni, zawsze świeża.
|
|
Zawsze jak jestem w Polo to omijam lodówy z wędlinami, nigdy nie wyglądały na świeże :-[
|
|
to żadna nowość że w polo jest stara wędlina, z reszto jak się chce świeżej wędliny to na pewno nie szuka się jej w marketach bo wiadomo że tak są nie świeże
|
|
polis dzięki Twojemu postowi kierownik. kierowniczka nie pojedzie na wycieczkę zagramanice:))) za sponsorowaną przez polo ...
|
|
no trudno :( ja tez moglam nie wyjsc z domu gdybym zzarla choc kawalek tej padliny:)
|
|
polis Hmm.. wyraziłaś swoją opinie na temat tego sklepu i jest OK;) masz do tego prawo.
|
|
mnie nie sprzedadza ------------- poprostu odnosze i to z wielkim hukiem!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
No nie wiem często tam kupuję i nigdy mi się takie coś nie przytrafiło.
|
|
Ja kilka dni temu kipułam kilka ćwiartek z kurczaka..dziecko wymiotowało po nich w nocy..od razu wydały mi się podejrzane ale myślałam że tylko mi się wydaje..a jednak..:( W dużej stokrotce ( tej naprzeciw Kauflanda, bo na Ks. Anny też podobnie jak w polo ) jest to niedopuszczalne poprostu..tam zawsze wszystko świeże.
|
|
miało być : KUPIŁAM
|
|
Wędlina w Polo odstrasza mnie samym wyglądem.....
|
|
ostatnio w stokrotce(dużej) udka śmierdzące były nie dało się zjeść .
|
|
Barbara powiem szczerze, że większość moich znajomych wymiotuje po kilku ćwiartkach, bez względu czy je kupili w biedronce czy u żyda. Agyness czyje udka?? Ekspedientki?? Ja23 odstrasza powiadasz?? Nie dziwne!!! W końcu to ze świni!!!
|
|
wiadomo że w marketach sieciowych zawsze masz szansę 50% na stare myte octem no ale co jak co w polo się mięsa nie kupuje i to każdy ci powie najelpiej u prywaciarzy gdzie mają duży przemiał i dbają o klientów lepiej więcej zapłacić niż kupić syf hehhhehhhh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |