Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nieaktualne ! glupi zart |
Pilnie sprzedam krowy i świnie. telefon: 518977969 te ogloszenie jest nie prawdziwe ktos zrobil sobie glupi zart podal numer bez wiedzy wlascicielki za to poniesie teraz konsekwencje ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nieaktualne ! glupi zart |
nie ładnie się stało . . .
|
|
madziulka210 a co chciałaś kupić se świnke albo krówkę? Nie musiałaś podawać czyjegoś telefonu w poscie, zrobiłaś tak samo jak tamten żartowniś też podałaś numer :P Wystarczyło skopiować treszc ogłoszenia i podać np 6 pierwszych liczb.
|
|
ile chcesz za te prosiaki? bo dodzwonic sie nie idzie.
|
|
Madziulka dzwonie pod ten nr i nic?to jakie te swinki i krowki sa,masz jeszcze do sprzedania?
|
|
pewno chce jak za zboże za te prosiaki
|
|
nie no jaja se robicie:( pffffffffffff ktos zrobil se glupi zart podajac numer mojej siostrzenicy ja napisalam po to by nikt do niej juz nie wydzwanial bo to jest denerwujace a tym bardziej gdy jest w szkole ... a kazdy inaczej to odebral zamiast zrozumiec :(
|
|
No to teraz Jej pomoglas.
|
|
dzwonilam ale tel wylaczony?moj kolega chcialby kupic prosie na rozno.
|
|
ja potszebuje jalufke ! a swojo drogo to po co piepszysz ze ktos poniesie konsekfencje jak na to paragrafu nima ,sam tak robilem w technikum : )
|
|
LUDZIE LECZCIE SIĘ I DAJCIE DZIEWCZYNIE SPOKÓJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ale może się zapytać siostrzenicy co i za ile i powiedzieć nam wtedy już nie było by potrzeby do niej dzwonić. A może jeszcze swój numer dodaj to jak ona w szkole to Ty porozmawiasz. Miłego handlu Madziulka życzę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |