czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nieaktualne ! glupi zart

Pilnie sprzedam krowy i świnie.
telefon: 518977969 te ogloszenie jest nie prawdziwe ktos zrobil sobie glupi zart podal numer bez wiedzy wlascicielki za to poniesie teraz konsekwencje ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nieaktualne ! glupi zart

nie ładnie się stało . . .

madziulka210 a co chciałaś kupić se świnke albo krówkę? Nie musiałaś podawać czyjegoś telefonu w poscie, zrobiłaś tak samo jak tamten żartowniś też podałaś numer :P Wystarczyło skopiować treszc ogłoszenia i podać np 6 pierwszych liczb.

ile chcesz za te prosiaki? bo dodzwonic sie nie idzie.

Madziulka dzwonie pod ten nr i nic?to jakie te swinki i krowki sa,masz jeszcze do sprzedania?

pewno chce jak za zboże za te prosiaki

nie no jaja se robicie:( pffffffffffff ktos zrobil se glupi zart podajac numer mojej siostrzenicy ja napisalam po to by nikt do niej juz nie wydzwanial bo to jest denerwujace a tym bardziej gdy jest w szkole ... a kazdy inaczej to odebral zamiast zrozumiec :(

No to teraz Jej pomoglas.

dzwonilam ale tel wylaczony?moj kolega chcialby kupic prosie na rozno.

ja potszebuje jalufke ! a swojo drogo to po co piepszysz ze ktos poniesie konsekfencje jak na to paragrafu nima ,sam tak robilem w technikum : )

LUDZIE LECZCIE SIĘ I DAJCIE DZIEWCZYNIE SPOKÓJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale może się zapytać siostrzenicy co i za ile i powiedzieć nam wtedy już nie było by potrzeby do niej dzwonić. A może jeszcze swój numer dodaj to jak ona w szkole to Ty porozmawiasz. Miłego handlu Madziulka życzę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org