Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RENAULT LAGUNA II |
Witam interesują mnie opinie użytkowników Renówki z silnikiem 3.0 24V6. automat Chodzi mi o skrzynię, silnik, jak to w ogóle chodzi. Jakie są koszty napraw i czy w ogóle zawracać sobie głowę tą marką. Jeśli możecie podajcie też prawdziwe dane na temat spalania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RENAULT LAGUNA II |
Kwestia spalania to sprawa drugorzędna,popytaj lepiej jakie są koszty naprawy Laguny.Mi kiedyś jeden z mechaników od Zawadzkiego mówił ,że gdyby nie awaryjnośc tego modelu to Zawadzki dawno by z torbami z salonem Renault poszedł.
|
|
Też słyszałem od znajomego z reno ale nie od "fachowców" z Łomży:)) że laguny są awaryjne.
|
|
miałem takie auto, co prawda nie benzynę, ale to jedna wielka porażka, sprzedawałem szybciej niż kupiłem, cud, że ktoś to chciał zabrac potem, odradzam stanowczo
|
|
To mi wystarczy WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
a ja mam 3 lata 1.8 16v i nie miałem żadnych problemów.wymieniam płyny i oleje na bieżąco i wszystko elegancko chodzi. moim zdaniem silniki tdci są awaryjne w nich nie benzynowe. a kto nie miał niech się nie udziela m.
|
|
Na wsyzstkie samochody ,które w życiu miałem (a miałem ich sporo) nie wydałem tyle co na te jedne zakażenie -dci.
|
|
Interesował mnie jedynie 3.0 24V6 benzyna z gazem. 2002r i koniecznie automat.
|
|
a to jak jeszcze z automatem to inna sprawa,widzę że na pieniądzach śpisz. Panie Januszu,pewnie jak Pan to czyta to już śię Panu mordka śmieję .
|
|
Ja miałem 2006r. po lifcie w dieslu i żadnych problemów. Po za tym bardzo mi się podobał sposób prowadzenia. WKS
|
|
Więc zdania są podzielone. Wybór należy do kupującego. Pomimo że auta pozyskują coraz nowsze technologie i wyposażenie to jednak myślę, że zasada 3F ma swoje zastosowanie, czyli żadnych Fiatów, Fordów i Francuzów. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Marka Renault najwiecej ze swojej renomy straciła właśnie dzieki Lagunie II. Nie wiem jak benzyniaki,ale diesle to straszne ścierwo. Psuje sie wszystko co powinno i co nie powinno tez,od elektryki po jakieś napinacze i inne cuda. Wiem ze cena napewno jest atrakcyjna,zastanow sie jednak dlaczego :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |