niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
...Aroma..?

...czy ktoś był już w restauracji Aroma przy Jednaczewiaku..?...wrażenia..?...kuchnia orientalna jak mniemam...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ...Aroma..?

Wykup sobie reklamę na 4lomza, a nie oszczędzasz. W kuchni też takie oszczędności?

heheh no właśnie reklama jest po prawej stronie, więc co się czepiasz. Nie mozna nic napisac zeby zaraz ktos mądrości nie uskuteczniał...

Niby gdzie po prawej stronie?? Ja widzę jedynie sale w Kisielnicy.

bardzo fajny klimat bylem tam wczoraj dobre jedzonko i ceny normalne jak na restauracje goraco polecam

czyli jakie ceny i co można zjeść? na stronie aromy nie ma menu

na stronie aromy jest menu, a z jedzenia poki co probowalam quesadillas i bylo super, powolutku sprawdze reszte, jak w srodku nie wiem bo bralismy na wynos

jedzenie pyszne - bardzo polecam krewetki! :)

wybrałem się ze swoją dziewczyną w sobotę do aromy i wrażenia mamy pozytywne. Jedzenie mają dobre, na porcje nie można narzekać. Kuchnia to chyba śródziemnomorska a nie orientalna, zawsze to coś innego w łomży. Lokalizacja ciekawa, można tam zostawić na parkingu samochód i wybrać się na spacer do lasku przy ładnej pogodzie. Ładny wystrój, spokojna muzyka, szczerze polecam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org