Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...Aroma..? |
...czy ktoś był już w restauracji Aroma przy Jednaczewiaku..?...wrażenia..?...kuchnia orientalna jak mniemam...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...Aroma..? |
Wykup sobie reklamę na 4lomza, a nie oszczędzasz. W kuchni też takie oszczędności?
|
|
heheh no właśnie reklama jest po prawej stronie, więc co się czepiasz. Nie mozna nic napisac zeby zaraz ktos mądrości nie uskuteczniał...
|
|
Niby gdzie po prawej stronie?? Ja widzę jedynie sale w Kisielnicy.
|
|
bardzo fajny klimat bylem tam wczoraj dobre jedzonko i ceny normalne jak na restauracje goraco polecam
|
|
czyli jakie ceny i co można zjeść? na stronie aromy nie ma menu
|
|
na stronie aromy jest menu, a z jedzenia poki co probowalam quesadillas i bylo super, powolutku sprawdze reszte, jak w srodku nie wiem bo bralismy na wynos
|
|
jedzenie pyszne - bardzo polecam krewetki! :)
|
|
wybrałem się ze swoją dziewczyną w sobotę do aromy i wrażenia mamy pozytywne. Jedzenie mają dobre, na porcje nie można narzekać. Kuchnia to chyba śródziemnomorska a nie orientalna, zawsze to coś innego w łomży. Lokalizacja ciekawa, można tam zostawić na parkingu samochód i wybrać się na spacer do lasku przy ładnej pogodzie. Ładny wystrój, spokojna muzyka, szczerze polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |