niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nabór przedszkola zapisy

Czy ktoś może już zapisał swoje dziecko do przedszkola przez ten system bo ja nie widzę tu żadnej karty zgłoszenia tylko deklaracje pozostania dziecka w przedszkolu i nie można też się zalogować.Czy ktoś też tak ma czy może się udało?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nabór przedszkola zapisy

Czy może zapisy są od 2 kwietnia przez system?

To jest pierwszy etap rekrutacji...musisz kartę wziąć z przedszkola.

ja przed chwiląwypełniłam i nie miałam żadnych problemów i logowanie ci nie potrzebne, wypełniasz jako rodzica nie przedszkole

martyna a co ty wypełniłaś? bo ja kart zgłoszenia nie widzę tylko deklaracje a to co innego?

na razie można wypełnić tylko deklaracje pozostania w przedszkolu lub przeniesienia do innego. jeżeli dopiero zapisujesz dziecko do przedszkola to dopiero od 2 kwietnia można to zrobić.

Ja również mam problem! Dziecko idzie 1-y raz do przedszkola wydaje mi się że od 2-go kwietnia pojawi się dopiero ta karta zgłoszeniowa.Bo jak narazie jest tylko deklaracja pozostawienia dziecka itd.

jakie przedszkole wybrałyscie?

jeśli zapisujesz dziecko do przedszkola pierwszy raz to musisz poczekać do 2 kwietnia, dopiero wtedy pojawi się deklaracja w internecie dla tych dzieci. na razie zapisywać mogą się dzieci, które będą kontynuowały naukę w przedszkolach - czyli zeszłoroczne 3, 4 i 5 -ciolatki. Także spokojnie. :)

No pewnie 2 kwietnia się pojawi bo wchodziłam na strone z naborem w Białym i tam jest karta zgłoszenia. U nas na to wygląda są dwa etapy nie wiem czemu jak Biały jest większy i jest jeden etap zapisów.

chodził ktoś może do przedszkola i wie coś na ten temat? jak to jest z tą kartą zgłoszenia?czy żeczywiście bedzie dostępna od 2 kwietnia.

zapisujcie dzieci , byleby tylko nie do tego samego co chodzi _mały_ , bo on tam koleżanki molestuje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org