Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nabór przedszkola zapisy |
Czy ktoś może już zapisał swoje dziecko do przedszkola przez ten system bo ja nie widzę tu żadnej karty zgłoszenia tylko deklaracje pozostania dziecka w przedszkolu i nie można też się zalogować.Czy ktoś też tak ma czy może się udało?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nabór przedszkola zapisy |
Czy może zapisy są od 2 kwietnia przez system?
|
|
To jest pierwszy etap rekrutacji...musisz kartę wziąć z przedszkola.
|
|
ja przed chwiląwypełniłam i nie miałam żadnych problemów i logowanie ci nie potrzebne, wypełniasz jako rodzica nie przedszkole
|
|
martyna a co ty wypełniłaś? bo ja kart zgłoszenia nie widzę tylko deklaracje a to co innego?
|
|
na razie można wypełnić tylko deklaracje pozostania w przedszkolu lub przeniesienia do innego. jeżeli dopiero zapisujesz dziecko do przedszkola to dopiero od 2 kwietnia można to zrobić.
|
|
Ja również mam problem! Dziecko idzie 1-y raz do przedszkola wydaje mi się że od 2-go kwietnia pojawi się dopiero ta karta zgłoszeniowa.Bo jak narazie jest tylko deklaracja pozostawienia dziecka itd.
|
|
jakie przedszkole wybrałyscie?
|
|
jeśli zapisujesz dziecko do przedszkola pierwszy raz to musisz poczekać do 2 kwietnia, dopiero wtedy pojawi się deklaracja w internecie dla tych dzieci. na razie zapisywać mogą się dzieci, które będą kontynuowały naukę w przedszkolach - czyli zeszłoroczne 3, 4 i 5 -ciolatki. Także spokojnie. :)
|
|
No pewnie 2 kwietnia się pojawi bo wchodziłam na strone z naborem w Białym i tam jest karta zgłoszenia. U nas na to wygląda są dwa etapy nie wiem czemu jak Biały jest większy i jest jeden etap zapisów.
|
|
chodził ktoś może do przedszkola i wie coś na ten temat? jak to jest z tą kartą zgłoszenia?czy żeczywiście bedzie dostępna od 2 kwietnia.
|
|
zapisujcie dzieci , byleby tylko nie do tego samego co chodzi _mały_ , bo on tam koleżanki molestuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |