Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie sprzedać laptop? |
Mam do sprzedania laptop biurowy Acer Aspire 5738Z. Z 2010 r. Prawie nie używany. Świetny sprzęt biurowy. Z zainstalowanym Officem 2010 i wszelkim oprogramowaniem. Administrator forum kasuje jednak moje ogłoszenia na 4lomza.pl. Wie ktoś czy jest jakiś sklep komputerowy w Łomży lub inne miejsce gdzie mogę pozbyć się sprzętu? Nie interesuje mnie jakaś idiotyczna wymiana. Chcę tylko gotówki - co najmniej 800 zł - w końcu sprzęt chodzi rewelacyjnie. Proszę o pomoc. E-mail: lukasz19871@onet.pl Kom.: 515605873
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie sprzedać laptop? |
zaraz Admin od Ciebie kupi
|
|
jaki to laptop?16-17-19 cali ile ma lat?
|
|
wpm , za 800 , to CAŁA twoja wypłata !
|
|
To Acer Aspire 5738Z. Ma 2 lata. jest już po gwarancji. Prawie nie używany. Monitor panoramiczny 15,6 cala. Karta graficzna Intel GMA 4500 - laptop ma przeznaczenie ściśle biurowe, nie do gier o wyższej rozdzilczości. HDD 250 GB. Ciemnogranatowo-czarno-szary.
|
|
Admin przepuszcza niecenzuralne dyskusje czy też np. takie oferty jak. Mogę sprzedawać na komendzie, Sprzedam teściową, a mojej za to nie. Ciekawe, kto go zatrudnił.
|
|
. A.
|
|
drugi nick ?
|
|
Tak, musiałem założyć 2 konto, bo admin mnie prześladuje. A.
|
|
załóż jeszcze ze dwa na zapas
|
|
na 15 cali to bedzie ciezko kupca znalesc nawet za 400,maly monitor ma.
|
|
ma system? jaki?
|
|
Windows XP, wcześniej Vista, mogę wgrać 7. Ma wszystko. Dorzucę GTA I, II, III, Vice City i San Andreas.
|
|
15,6" to standard. Tylko niektóre notebooki mają 17,3" i więcej. Sprzedam za min. 800 zł. Liczę na pomoc.
|
|
.
|
|
dam 500zł i dzis biore...
|
|
To się jeszcze pochwal czy oprogramowanie legalne:) Bo nie sądze jak tak wszystko chętnie instalujesz:)
|
|
Oprogramowanie legalne - od informatyka. Gry i mp3 też - zgrane z oryginalnych płyt. 800 zł to 1/3 ceny z 2010 r. Teraz chcę kupić sprzęt o innym przeznaczeniu - dużo droższy i chcę zwrócić sobie część kosztów za nieużywany laptop.
|
|
Legalny Windows? i office? antywirus?
|
|
za 650zł znajoma moja planuje zakupić laptopa jeżeli cię interesuje ta kwota. jeżeli nie to nie odpisuj
|
|
zerknij na allegro i tablica.pl, takie lapki chodzą poniżej 400 pln ...
|
|
bulwers: dokładnie masz rację ja za 390zł znajomej upolowałem hp dv6000 4gb ram 320gb dwu rdzeniowy chyba 1.8 i to taki że szok :p czasem można za grosze coś upolować
|
|
masakra , jeszcze parę tematów i za 200 poleci
|
|
Jak sprzedajesz stary, to pewnie i nowego będziesz szukał, zerknij sobie na ten model Lenovo - https://www.morele.net/wiadomosc/lenovo-yoga-900-recenzja-dane-techniczne-czy-warto/3449/, niezłe ma parametry co nie?
|
|
Daj ogłoszenie na 4lomza i kupią tylko uważaj na cwaniaków bo od nich aż się roi.
|
|
Gdybyście szukali używanych laptopów dobrej jakości to sprawdźcie http://www.alfa-lancut.com.pl/sklep-komputerowy,komputery-i-akcesoria,laptopy-uzywane.html Udało mi się tam znaleźć bardzo dobry model laoptopa Dell w niemal idealnym stanie i jeszcze na gwarancji. Bardzo udany zakup!
|
|
1600 nowy mozna kupic lepsze parametry kupwalem dla corki 500g 4 g ram i3 acer to nie wiem na co licza ludzie 800. Rzoumiem 400 mozna dac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |