Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Połączenie Łomża Toruń |
Chciałem się dowiedzieć, jakie jest wasze zdanie, aby łomżyński PKS otworzył linię Łomża - Toruń
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Połączenie Łomża Toruń |
Nie mam potrzeby jeździć do Torunia,toteż mój stosunek do tej sprawy jest obojętny,aczkolwiek kurs ten mógłby mieć niesłychane wzięcie u "moherowych beretów" ;)
|
|
Hehe graboś, zabawne. Zobaczyłbyś co się dzieje na touruńskich przystankach Komfortu, to byś się przekonał, kto jeździ tymi autobusami. Pomysł z linią Łomża - Toruń jest ciekawy. Dla studentów po prostu zbawienie przed Świętami. Jest tylko taka sprawa, czy dla pks to się opłaca. Jeździ przecież autobus relacji Białystok - Szczecin. Może gdyby ten Łomża - Toruń puścić inną trasą (krótszą!!!). Ja w każdym razie jestem za, i myślę, że ucieszyłoby to też ludzi z Ostrołęki, którzy mają ten sam problem co i my. Mam dosyć kombinowania, kiedy i czym wracać do domu na święta czy inne wolne.
|
|
Przedsiębiorstwo Państwowej Komunikacji Samochodowej w Łomży Al. Józefa Piłsudskiego 88, 18-400 Łomża e-mail:pks@pks.lomza.pl Łomża tel. (0..86) 218 82 81 fax (0..86) 218 17 65 Dworzec PKS/Informacja PKS tel. (0..86) 218 55 54 Dzwońcie, pytajcie
|
|
A ile osob bedzie jeździć? raz w tygodniu moze być:)
|
|
jak chcesz tam jezdzic byc moze do o.Rydzyka i inni jak chca to zadzwon i sie zapytaj ja mysle ze na pewno nie zrobia bo dla 20 osob nie bede otwierac nowej linii.
|
|
Jestem ZA zrobieniem. Przynajmniej dla tych pierniczków, co po ulicach chodzą i oczywiście Kopernika. Tak bardziej poważnie, faktycznie połączenie jest tragiczne. Aczkolwiek dłuższe przepustki z wojska były, bo nie mamy ‘ciapągów’ w Łomży ;) Z Torunia to tylko 1 autobus jeździł około 17 przynajmniej w tamtym roku. P.S > Do Pułtuska też nie ma połączenia bezpośredniego, jestem za utworzeniem. ..:: Nomex ::..
|
|
Eee, Bartek1988, zobaczyłbyś co się dzieje przed wszelkimi świętami na przystankach Komfortu w Toronto, to byś się przekonał, ile osób jeździ. Zwykle na drugim przystanku stoi ponad 20 osób a wolnych miejsc w autobusie - jak będzie 5 to cud. A na dwóch innych przystankach też wsiadają... Problem polega na tym, że autobusy Toruń - Łomża byłyby pełne, ale tylko w takich okresach, a tych dni jest w roku kilkanaście. Kto zapełniłby autobus w pozostałe? No, chyba że by zrobili "moherowe wycieczki" czy ewentualnie, na trochę krótszej trasie - turnusy do Ciechocinka. Nomex, autobus do Łomży odchodzi z Mickiewicza podobno o 15:15 (podobno, bo jeszcze mi się nie zdarzyło go tam o tej porze zobaczyć). Ptysiek, Twój pomysł jest całkiem niezły :) Choć nie rozwiąże sprawy do końca.
|
|
jak na moje, powinnismy olać pks, któremu naprawde nie zalezy ani na zadowoleniu ani na wygodzie klientow i sprobowac zgadac sie, obczaic np busy,busiki..jest nas tu tyle ze interes ten nie byl by drogi a przynajmniej pewny, szybki i wygodny...
|
|
Lablaja, pomysł fajny, tylko trzeba by było mieć kontakt z większością ludzi z Łomży i Ostrołęki. I wcześniej ugadywać terminy, co nie zawsze jest możliwe. Ale spróbować można:) gudrid
|
|
Na Eee to tramwaj wolaja...:)
|
|
właśnie ludzie jeśli nie zrobicie coś sami nikt tego za was nie zrobi. Trzeba walnąć ogłoszenie na 4lomza. Napewno kierowca busa się znajdzie. a mu się będzie opłacało nawet dla 6 osób śmigać. Olejcie PKS im tylko W-wa w głowie. Busy to bardzo popularny środek transportu W Olsztynie. He i weż Polaczku powiedz, że tu nie pracy bo sobie jej znależżć nie potraficie. Bieżesz Busa w leasing z PUP'u ze 20.000 PLN na usługi transportowe i kręcisz kręcisz a nie lezysz. Jak wyj*** mnie z obecnej pracy to chyba zacznę taki interesik pomykać. Trasa Łomża-Toruń-Poznań. Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
Za 20 000 PLN to mozna ruinę kupić, w którą bedziesz więcej inwestować niż zarobisz
|
|
Ptysiu,z tą twoją racją to czas najwyższy żebyś ten klimat zmienił albo nie wypowiadaj się wcale klepiesz swoje dzieło,zastanów się nad tym????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |