niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Połączenie Łomża Toruń

Chciałem się dowiedzieć, jakie jest wasze zdanie, aby łomżyński PKS otworzył linię Łomża - Toruń

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Połączenie Łomża Toruń

Nie mam potrzeby jeździć do Torunia,toteż mój stosunek do tej sprawy jest obojętny,aczkolwiek kurs ten mógłby mieć niesłychane wzięcie u "moherowych beretów" ;)

Hehe graboś, zabawne. Zobaczyłbyś co się dzieje na touruńskich przystankach Komfortu, to byś się przekonał, kto jeździ tymi autobusami.

Pomysł z linią Łomża - Toruń jest ciekawy. Dla studentów po prostu zbawienie przed Świętami. Jest tylko taka sprawa, czy dla pks to się opłaca. Jeździ przecież autobus relacji Białystok - Szczecin. Może gdyby ten Łomża - Toruń puścić inną trasą (krótszą!!!). Ja w każdym razie jestem za, i myślę, że ucieszyłoby to też ludzi z Ostrołęki, którzy mają ten sam problem co i my. Mam dosyć kombinowania, kiedy i czym wracać do domu na święta czy inne wolne.

Przedsiębiorstwo Państwowej Komunikacji Samochodowej w Łomży
Al. Józefa Piłsudskiego 88, 18-400 Łomża
e-mail:pks@pks.lomza.pl

Łomża
tel. (0..86) 218 82 81
fax (0..86) 218 17 65
Dworzec PKS/Informacja PKS
tel. (0..86) 218 55 54

Dzwońcie, pytajcie

A ile osob bedzie jeździć? raz w tygodniu moze być:)

jak chcesz tam jezdzic byc moze do o.Rydzyka i inni jak chca to zadzwon i sie zapytaj ja mysle ze na pewno nie zrobia bo dla 20 osob nie bede otwierac nowej linii.

Jestem ZA zrobieniem.
Przynajmniej dla tych pierniczków, co po ulicach chodzą i oczywiście Kopernika.

Tak bardziej poważnie, faktycznie połączenie jest tragiczne. Aczkolwiek dłuższe przepustki z wojska były, bo nie mamy ‘ciapągów’ w Łomży ;)

Z Torunia to tylko 1 autobus jeździł około 17 przynajmniej w tamtym roku.

P.S > Do Pułtuska też nie ma połączenia bezpośredniego, jestem za utworzeniem.

..:: Nomex ::..

Eee, Bartek1988, zobaczyłbyś co się dzieje przed wszelkimi świętami na przystankach Komfortu w Toronto, to byś się przekonał, ile osób jeździ. Zwykle na drugim przystanku stoi ponad 20 osób a wolnych miejsc w autobusie - jak będzie 5 to cud. A na dwóch innych przystankach też wsiadają...

Problem polega na tym, że autobusy Toruń - Łomża byłyby pełne, ale tylko w takich okresach, a tych dni jest w roku kilkanaście. Kto zapełniłby autobus w pozostałe? No, chyba że by zrobili "moherowe wycieczki" czy ewentualnie, na trochę krótszej trasie - turnusy do Ciechocinka.

Nomex, autobus do Łomży odchodzi z Mickiewicza podobno o 15:15 (podobno, bo jeszcze mi się nie zdarzyło go tam o tej porze zobaczyć).

Ptysiek, Twój pomysł jest całkiem niezły :) Choć nie rozwiąże sprawy do końca.

jak na moje, powinnismy olać pks, któremu naprawde nie zalezy ani na zadowoleniu ani na wygodzie klientow i sprobowac zgadac sie, obczaic np busy,busiki..jest nas tu tyle ze interes ten nie byl by drogi a przynajmniej pewny, szybki i wygodny...

Lablaja, pomysł fajny, tylko trzeba by było mieć kontakt z większością ludzi z Łomży i Ostrołęki. I wcześniej ugadywać terminy, co nie zawsze jest możliwe. Ale spróbować można:)

gudrid

Na Eee to tramwaj wolaja...:)

właśnie ludzie jeśli nie zrobicie coś sami nikt tego za was nie zrobi. Trzeba walnąć ogłoszenie na 4lomza. Napewno kierowca busa się znajdzie. a mu się będzie opłacało nawet dla 6 osób śmigać. Olejcie PKS im tylko W-wa w głowie. Busy to bardzo popularny środek transportu W Olsztynie. He i weż Polaczku powiedz, że tu nie pracy bo sobie jej znależżć nie potraficie. Bieżesz Busa w leasing z PUP'u ze 20.000 PLN na usługi transportowe i kręcisz kręcisz a nie lezysz. Jak wyj*** mnie z obecnej pracy to chyba zacznę taki interesik pomykać. Trasa Łomża-Toruń-Poznań.

Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość..
-=marCino=-

Za 20 000 PLN to mozna ruinę kupić, w którą bedziesz więcej inwestować niż zarobisz

Ptysiu,z tą twoją racją to czas najwyższy żebyś ten klimat zmienił albo nie wypowiadaj się wcale klepiesz swoje dzieło,zastanów się nad tym????????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org