Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Taksówka do Miastkowa |
Ciekawy jestem ile skasował by taksówkarz z Łomży do Miastkowa. Orientuje się ktoś ile płaci się za 1km dla taksówkarza?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Taksówka do Miastkowa |
90 zl
|
|
50-70 zł w dzień,80-100 zł w nocy Kokosz
|
|
60-70 zł. Stawka za 1km. - 2 zł
|
|
Za 5 dych Cię zawiozę :)
|
|
ja za 40zl i to teraz
|
|
Przecież samochód nie wypali tyle paliwa,żeby złotówkarzom płacić 60 zł do Miastkowa.
|
|
pracuje się żeby zarobić a nie żeby komuś zrobić przyjemność
|
|
maly a podatki zus serwis auta i zarobek pewnie ze dla przyjemnosci nie jezdzi sie ja kiedys bylem w tym zawodzie a ty gowniarz musisz byc skoro wszystko to paliwo u ciebie
|
|
jak wezmie 50 zl to tak naprwade zarobek ma 15zl na czysto tak to wyglada jeszcze zalezy jaki ma silnik bo jak mocniejszy to i10zl to maly ile ma wziac 30zl i doplacic to inetresu
|
|
A co mnie zus-y obchodzą.Ja płacę za zawiezienie mnie do Miastkowa i tyle.
|
|
_maly_ napisał "Przecież samochód nie wypali tyle paliwa,żeby złotówkarzom płacić 60 zł do Miastkowa." - jak Cię nie stać na usługi firmy przewozowej -TAXI, to do wyboru masz - autobus PKS, piechotę lub jechać do Niemiec na pieczarki lub truskawki zarobić, ale Ty chyba z miasta jesteś i boisz się, że stracisz ten wgląd i zapach (miasta)...
|
|
Lepiej 30zl niż stać 3 godz na postoju,przynajmniej ma wtedy ciepło w samochodzie.
|
|
tyle wlasnie kosztuje a dziady rowerami moga jezdzic jak to mowil moj szef z radia albo z buta chodzic nie kazdedo musi stac na taxi no i pks jeszcze jest
|
|
Autor: Dali (87.119.11.---) Data: 17-02-12 19:26 _maly_ napisał "Przecież samochód nie wypali tyle paliwa,żeby złotówkarzom płacić 60 zł do Miastkowa." - jak Cię nie stać na usługi firmy przewozowej -TAXI, to do wyboru masz - autobus PKS, piechotę lub jechać do Niemiec na pieczarki lub truskawki zarobić, ale Ty chyba z miasta jesteś i boisz się, że stracisz ten wgląd i zapach (miasta)... jeszcze furmanką może mnie jakiś wiesniak zawiezć
|
|
maly co ty uwazasz ze na miescie nie ma roboty kawalek i 10zl i km nie robisz w dzien wiecej nie stoi sie jak godz no w nocy nad ranem mozna czasem te 3 godz 5lat jezdzilem cos wiem o tym
|
|
no to niech zawiezie
|
|
Jestem ze wsi załatwię ci furmankę mały i dojedziesz do Miastkowa w zamian za piątaka i snopek siana dla kunia he he
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |