czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Listonosz..

wczoraj list nie doszedł.. dziś też nie.. to do chujaaa kiedy on bedzie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Listonosz..

miał dojść w środę;-)

Toś ty chłopie atrament wypił, że ch...m piszesz ?

A co się martwisz, jeśli wiesz, że nie doszedł to musiałeś się widzieć ze swoją Walentynką:)

przeciez pisalismy, ze w srode,

Listy nadane parytetem zawsze dochodzą.

I zawsze w środę.

Historia, którą miałem napisać w komentarzu, ale jednak zdecydowałem się dodać osobno.

Bohaterem jest sąsiad, który wszystkim zalazł za skórę, między innymi Bitwą o Domofon (o której może napiszę). Ale to nie on jest piekielnym, no może "trochę".

Dostaliśmy nowego (L)istonosza, młody, ale leniwy, więc do poczty pielgrzymki po przesyłkę. Proceder nie trwał długo, trafiła kosa na kamień. Pod skrzynką dorwał go (S)ąsiad.

S - Dlaczego pan wypisuje awizo? Nawet pan nie sprawdził, czy ktoś w domu jest.
L - A ja nie będę chodził po schodach. Pan nie jest jedynym, któremu mam zanieść przesyłkę.
S - Może nie, ale to pana praca. I za to panu płacą.

Kłótnia trwała dłużej, strony przeszły stopniowo od "pan" przez "ty" do "***". W pewnym momencie sąsiad nie wytrzymał i przywalił listonoszowi w twarz.

S - Jak chcesz, idź do sądu. Sam dałeś mi alibi - zamachał awizo - mnie w domu nie było.

Listonosz do sądu nie poszedł, za to zmienił teren, a do nas wrócił poprzedni. Sprawy w sądzie nie było.

ha ha ha :) dobre :D

------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich --------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org