Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
domy Lomza |
dlaczego w Lomzy sa tak drogie domy mieszkania?w Bialymstoku jest taniej kupic fajny dom jak w Lomzy,dlaczego tak jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: domy Lomza |
jak tam masz taniej to jedż i kup... gdybym mial możliwość kupna mieszkania taniej w bialym niż w Lomży, wybralbym biały... ale tak nie ma...
|
|
kup działkę zbuduj dom i wtedy zobaczysz dlaczego te domy takie drogie
|
|
w lomzy zdecydowanie ceny sa zawyzone.....za granica kupisz czasem taniej Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
a ja mysle ze Lomzynskie ceny sa z kosmosu wziete,nawet w USA mieszkanie kosztuje taniej jak w Lomzy,np moj kolega kupil super mieszkanie na zachodzie tam kosztuje 4000 tys zl m2 ,ale mowi ze mzna kupic jeszcze taniej,a Lomza to zadupie cywilizacji i trzeba tez prawie tyle samo zamlacic,moim zdaniem mieszkanie 1500zlm2 dom 1000zlm2 to juz bebechy i taka cene mozna z bolem serca jeszcze zaplacic.
|
|
jesli mi uda sie sprzedac moj dom tutaj rowniez spadam stad i kupuje za granica...nawet tam utzrymanie jest duzo tansze.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Hmmm... 1000 zł/m2 za dom ?? To nieduży dom 150 m2 zapłaciłbyś 150 000 zł. Hehehee za tą kwote to nawet metodą gospodarczą nie zbudujesz, nie mówiąc o działce. Oczywiście ceny w Łomży i okolicach są przesadzone. Ale zwrócie uwagę że ceny utrzymują się od kilku lat na podobnym poziomie. Ludzie którzy pobudowali domu na sprzedaż ( Kupiski, Stara Łomża, Zosin ) nie obniżają cen bo im się nie śpieszy. Zgadza się jest drogo, ale policzcie sobie koszt działki, materiałów, robocizny to wyjdzie Wam odpowiednia cena.
|
|
Ceny sie utrzymuja od kilku lat ale i zaden dom nie zostal sprzedany od kilku lat,to co jest wystawione przed 5 lat to samo jest i dzis,choc troszke obcenili ceny ale jest tak czy tak za duzo,o wiele za duzo.
|
|
wpm to masz już kupca Decantera! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -Tu również słodka propozycja na walentynki. Zarejestruj się dostaniesz 10$ gratis! http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0
|
|
heheh nie dziękuję , ja już mam :)
|
|
wpm, ty jakiś nieogarnięty chyba jesteś... wszystkie mieszkania w Łomży nowe schodzą na pniu, czy to spółdzielnia czy developer, na łąkowej poszły wszystkie nowe domy a porównywanie cen w twoim wykonaniu z białymstokiem jest żenujące... albo pisanie o zachodzie... jak by tam wszędzie świeciło słońce... ceny kształtuje popyt.
|
|
na lakowej moze i tak,tam szybko ida hehehe.
|
|
OjciecR wiesz dobrze ze jest za drogo w Lomzy wszystko,jesli o nieruchomosci chodzi,dzialki ,domy,mieszkania,a kto to kupil jesli tak tu piszesz,chyba nie ci co mieszkaja w Lomzy i maja firmy,to kupili ludzie z zachodu,oni niewiedza ze za drogo zaplacili,tylko kupili po to zeby to miec.
|
|
to poza tematem, ale będzie się łatwiej czytać jak będziesz stosował zasadę spacji po przecinku. Ile ty masz lat? bo podajesz takie argumenty że ciężko się dyskutuje, ja myślałem że wyskoczysz z rolnikami, którzy wykupują mieszkania, a ty z ludżmi z zachodu- kimkolwiek oni są... którzy nie wiedzą że jest za drogo... hmmm nie wiem czy śmiać się czy płakać, ale chyba to pierwsze.
|
|
to placz,mysle ze jestes desperata OjciecRydzyk.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |