poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
domy Lomza

dlaczego w Lomzy sa tak drogie domy mieszkania?w Bialymstoku jest taniej kupic fajny dom jak w Lomzy,dlaczego tak jest?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: domy Lomza

jak tam masz taniej to jedż i kup... gdybym mial możliwość kupna mieszkania taniej w bialym niż w Lomży, wybralbym biały... ale tak nie ma...

kup działkę zbuduj dom i wtedy zobaczysz dlaczego te domy takie drogie

w lomzy zdecydowanie ceny sa zawyzone.....za granica kupisz czasem taniej

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

a ja mysle ze Lomzynskie ceny sa z kosmosu wziete,nawet w USA mieszkanie kosztuje taniej jak w Lomzy,np moj kolega kupil super mieszkanie na zachodzie tam kosztuje 4000 tys zl m2 ,ale mowi ze mzna kupic jeszcze taniej,a Lomza to zadupie cywilizacji i trzeba tez prawie tyle samo zamlacic,moim zdaniem mieszkanie 1500zlm2 dom 1000zlm2 to juz bebechy i taka cene mozna z bolem serca jeszcze zaplacic.

jesli mi uda sie sprzedac moj dom tutaj rowniez spadam stad i kupuje za granica...nawet tam utzrymanie jest duzo tansze..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Hmmm... 1000 zł/m2 za dom ?? To nieduży dom 150 m2 zapłaciłbyś 150 000 zł. Hehehee za tą kwote to nawet metodą gospodarczą nie zbudujesz, nie mówiąc o działce.
Oczywiście ceny w Łomży i okolicach są przesadzone. Ale zwrócie uwagę że ceny utrzymują się od kilku lat na podobnym poziomie. Ludzie którzy pobudowali domu na sprzedaż ( Kupiski, Stara Łomża, Zosin ) nie obniżają cen bo im się nie śpieszy.
Zgadza się jest drogo, ale policzcie sobie koszt działki, materiałów, robocizny to wyjdzie Wam odpowiednia cena.

Ceny sie utrzymuja od kilku lat ale i zaden dom nie zostal sprzedany od kilku lat,to co jest wystawione przed 5 lat to samo jest i dzis,choc troszke obcenili ceny ale jest tak czy tak za duzo,o wiele za duzo.

wpm to masz już kupca Decantera!

www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj
 -Tu również słodka propozycja na walentynki.

Zarejestruj się dostaniesz 10$ gratis!

http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0

heheh nie dziękuję , ja już mam :)

wpm, ty jakiś nieogarnięty chyba jesteś... wszystkie mieszkania w Łomży nowe schodzą na pniu, czy to spółdzielnia czy developer, na łąkowej poszły wszystkie nowe domy a porównywanie cen w twoim wykonaniu z białymstokiem jest żenujące... albo pisanie o zachodzie... jak by tam wszędzie świeciło słońce... ceny kształtuje popyt.

na lakowej moze i tak,tam szybko ida hehehe.

OjciecR wiesz dobrze ze jest za drogo w Lomzy wszystko,jesli o nieruchomosci chodzi,dzialki ,domy,mieszkania,a kto to kupil jesli tak tu piszesz,chyba nie ci co mieszkaja w Lomzy i maja firmy,to kupili ludzie z zachodu,oni niewiedza ze za drogo zaplacili,tylko kupili po to zeby to miec.

to poza tematem, ale będzie się łatwiej czytać jak będziesz stosował zasadę spacji po przecinku. Ile ty masz lat? bo podajesz takie argumenty że ciężko się dyskutuje, ja myślałem że wyskoczysz z rolnikami, którzy wykupują mieszkania, a ty z ludżmi z zachodu- kimkolwiek oni są... którzy nie wiedzą że jest za drogo... hmmm nie wiem czy śmiać się czy płakać, ale chyba to pierwsze.

to placz,mysle ze jestes desperata OjciecRydzyk.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org