piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rutkowski znalazł ciało

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/madzia-nie-zyje-rutkowski-znalazl-cialo,1,5016225,region-wiadomosc.html

słuzby tuskowe znajda jedynie kibica ktory powie donek matoł buhaha

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rutkowski znalazł ciało

dokładnie

Znalazl cialo , ale dzieki TVN ! ********* stacja!!!

widocznie ojciec Madzi nigdy nie słuchał numeru" nie wierz nigdy kobiecie"

A jednak to matka...niby nieumyslna smierc, ale jak tak mozna postapic jak ona? Ta cala szopka i wogole, wydaje mi sie ze gdyby to bylo przypadkiem to od razu wezwanoby pogotowie, a nie knula przez tydzien i ta cala historyjka...az czlowieka serce sciska...

chwyt z wariuografem obnażył wszystko ojciec sie poddal badaniu a matka wymiekła

Rutkowski kilka lat służył w Milicji Obywatelskiej, należał do warszawskiego oddziału ZOMO. :))

Ostatnio ogladalem program bodajże na TV4 i był o najniebezpieczniejszych kobierach świata. Była historia podobna do tej ,zagineła 3 dzieci i matka z ojcem szukali ich. Matka mowiłą kto zabrał jej dzieci niech odda a ona nie bedzie ich sadzic za porwanie. Po tygodniu znalezli ich ciała a za wszystkim stała ich matka

natura kobiet oszukac, zabic, i jeszcze raz oszukac, ciekawe kto pokryje koszty

To jakaś paranoja .

JESTEM W SZOKU! WIERZYŁAM ŻE TA MAŁA DZIEWCZYNKA ODNAJDZIE SIĘ CAŁA I ZDROWA.....

tera sie ojciec chłopina rozchla

a dziwisz sie ?? Gdzie diabel nie moze, zaraz babe posle - szkoda dzieciaka i chlopa.

Co ciekawe, gdyby na powaznei wzieto slowa naszego slynnego jasnowidza Jackowskiego, sprawa by sie moze szybciej wyjasnila. Cytat z 31.01.2012:
"Krzysztof Jackowski pytany o swoje pierwsze odczucia po zaginięciu Magdy, mówi: - Mam swoje zdanie, ale nie chciałbym spekulować, bo niewykluczone, że mogłem się zasugerować publikacjami prasowymi. Szum medialny bardzo utrudnia rozwikłanie tej zagadki. Pytany o to, czy dziecko mogło zostać wywiezione do innego kraju, twierdzi, że nie. - Według mnie jest ono w kraju, w Sosnowcu. Czuję, że wyjaśnienie tej sprawy bardzo zaskoczy opinię publiczną, jestem pewien, że policjanci ją wyjaśnią, bo są na dobrym tropie. Zbyt wiele błędów popełniły osoby, które stoją za zniknięciem dziecka - podkreśla."

A tej specgrupie slakiej policji + 2 prokuratorow do kolekcji - po premii powinni poleciec, bo Rutkowski odwalil za nich robote i moga spac juz spkojnie i dalej ganiac kibicow i pijaczkow - przykre.

nie jest to pewne jackowski wyjasnia tylko niektóre sprawy, to wrozenie z fusow licza sie fakty. taki szołmen rutkowski poazal miejsce policji z takim i uprawnieniami i srodkami w polsce.

A mówiłam że zrobią sobie drugie to żeście wielki krzyk podnieśli a teraz może i nie zrobią.

no ale raczej nie zrobia, ojciec ja pogoni

tak myslałem ,ze tajemnica zniknięcia tej dziewczynki tkwi w jej matce. Bardziej sądziłem ,że ja zwyczajnie wrzuciła do rzeki. Jedno jest pewne policja jak zwykle dała dupy . Bo czy trudno było przeszukac brzeg rzeki parę nawet kilometrów w dól jej biegu.

Santreo

masz racje adamosxx Jackowski moze i slepy traf, ale znowu traf. A Rutkowski udowodnil, ze specgrupa to pelna kompromitacja, ale to akurat nic nowego.

ta policja to dała totalnie dupy , kompletna kompromitacja. Zwróccie uwagę cialo dziecka lezy na widoku pod drzewem a teren ten jak podano był przeszukiwany przez policje. Taka jest praca naszej policji niedbalstwo , rutyniarstwo i chałtura zero profesjonalizmu za to duzo szumu medialnego i policyjnego show.

Santreo

Nie powielajcie głupot tvn24

to nie prawda ze tam było ciało tylko worek z jakimiś szmatami, a ciała dalej szukają. Rutkowski trochę się pośpieszył z tematem!

caly czas ogladam wiadomosci,szukaja ciala a nie ze juz znaleziono

Dokładnie!!!! Chodz faktu to nie zmienia że malutka nie żyje.

pozatym ciezko uwierzyc w ta wersje,juz raz sklamala

Nikt żadnego ciała nie znalazł. Ten temat założył jakiś tam pisowski posługacz po to, aby jak zwykle jątrzyć. Kto opłaca temuu wieśniakowi żarcie i internet? Przecież on nie pracuje, bo nie chce. Jest zwykłym potomkiem jakichś tam kmiotów, ale co gorsza, jest bezczelnym, zblazowanym, durnym intrygantem. Dlaczego ten gnój stara się pomieszać w głowach niektórym internautom, szczególnie tym młodym, którzy potrafią myśleć i są fajni? Po co ten tam ten tego posługuje się retoryką parafialną, ale z czasów inkwizycji? Gdzie jest Admin?!

peowski głąbie matka sie przyznala jest nagranie ukr kam, sługo rudego debila

ps. ciekawe kto zgarnie nagrode w koncu to matka przyczynila sie do wyjasnienia wiec powinni jej wypłacic

rutkowki po polowie z matka

matka klamala i klamie nadal, dziecko zabila nawet jesli nieumyslnie ale zabila i skro zaniosla je we wskazane miejsce martwe to gdzie do cholery jest cialo? Przeciez znalezli tam zawiniatko to jednak cialo tam bylo albo to kolejne klamstwo gdzie jest w koncu to dziecko? Teraz jak matka sie przyznala powinni wsadzic ja do ciemnego lochu i gnebic do tej pory az wdusi z siebie wszysciusienko, a nie prawa czlowieka, bo ona nie jest w stanie psychicznym, gowno prawda w takiej sytuacji jako winna powinna byc pozbawiona wszelkich praw czlowieka

psy to ciało pewnie już wrabały

Santreo

policja to jest dobra tylko na pokazach jak antyteroryści uwalaniają zakładników albo robia pogadanki dla dzieci w przedszkolach albo pokazują swoje pieski a jak przyjdzie co do czego do daje zwyczajnie dupy. Do tej pory po tylu latach nie potrafia znależć sprawcy zabójstwa swojego własnego szefa generała Papały.

Santreo

ja mysle ze mamusi zabraklo kasy i malutka jest sprzedana za granice

to wreszcie jest cialo dziecka czy nie??!!!!!!!!!!!! a suka!!!!( obraza dla suk , bo w zebach niosa swoj miot) a nie matka!. OKAZUJE SIE ZE ZWIERZE MA WIECEJ MILOSCI DO POTOMSTWA NIZ CZLOWIEK!??Jej stan psychiczny NICZEGO NIE USPRAWIEDLIWIA!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

to jest wszystko jakieś dziwne.. albo matka sprzedała dziecko, albo poprostu zabiła.. ale miejmy nadzieję, że żyje..

Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem,
nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.

Ja nie wiem czy Rutkoś coś znalazł ale wiem na pewno że wrócił medialnie

I gdzie to ciało ?
Nie łyso ci teraz matole adamosxx

Rutkowski to taki sam OSZOŁOM jak adamosxx, obaj jątrzą podając tylko niesprawdzone i niewiarygodne informacje

Masakra...

ta najlepiej to powiedzieć że Rutek utrudnia wam prace....Zawsze tak było co by nie zrobił ...pamiętam programy Detektyw emitowane w tvn ..tam też jak łapał ludzi którzy robili handel ludźmi to przeszkadzał z kolei Straży Granicznej bo jak była możliwość dojechania całej szajki to dla Straży Granicznej to niby prawnie nie mogli nic dalej zrobić w tej sprawie...przykład następny ile razy Rutek ścigał dealerów czy przestępców a policja...nie miała nawet radiowozu w tym czasie który mógłby zablokować drogę....wracając do sprawy tej dziewczynki to Rutek jest o krok zawsze szybszy niż stado policjantów i rozwiązuje sprawy konkretnie i do końca a dziennikarze i policja potrafią go jeszcze "kopać" za to co robi . Rozwaliło mnie dzisiejsza rozmowa w TVP INFO tej blondyny z tym adwokatem czy tam kimś i padła sugestia ze strony tej dziennikarki że moze Rutek dosypał jej jakiegoś środka żeby mówiła prawde....LUDZIE WY JESTEŚCIE CHORZY na leb w tej telewizji....DLA Mnie Rutek budzi szacunek i powinien być wspierany w tym co robi a nie potraficie go tylko obrzucać błotem i mówic że nie ma licencji detektywa itd...Ten człowiek jest sam ze swoimi ludźmi więcej zrobić jak policja przez miesiące śledztwa i takie jest moje zdanie DLA NIEDOWIARKÓW ZAPRASZAM NA YOUTUBE I ZOBACZCIE SOBIE ŻE NIE TAKIE SPRAYW TEN GOŚĆ ROZGRYZAŁ

Santreo

Ty z tym środkiem to nie głupi pomysł pewnie coś palili i się wygadała na haju. Ale fakt nagroda jej się należy.

cialo zostało zjedzone

W Sosnowcu grasuje grupa kanibali !!!!!!!!!! ????

jesli w sosnowcu stoją koksowniki to matka nie miala problemu

szok termiczny !!!!!!!
Fakt , nikt o tym nie pomyslał :)
Nawet taki wybitny spec jak Rutkowski :):)

rutkowki mogl wspolpracowac z matka dziecko sprzedali rutkoś jest gwiazda bo wiedzial jak bylo i jest teraz prawie komendantem gł pol. matce odbił z tego na ramke szlugów i kazdy jest zadowolony

Sprzedali murzynowi??? czy kanibalom?

Ci rodzice też tam coś tam koło jakiś sekt się obracali.

To wszystko jest jakieś chore . Może w tej sytuacji by pomógł OJCIEC MATEUSZ !

Znależli i jednak nie żyje km od miejsca wskazanego przez rutka.

Rutek teraz gziazda nr 1. Nie poczekal na ciało, nie wyciągnął jeszcze więcej ze śledztwa, bo przecież ktoś jeszcze jest zamieszany. Dowiedział się czegoś, nagrał i leci od razu do ludzi na skargę w okularach jak Don Johnson. Paua z niego

Po pierwsze to Rutkowski NIE jest detektywem, to showman i celebryta, a poza tym zwykły Zomowiec zamieszany w ciemne sprawki, poczekajmy do zakończenia jego spraw karnych : w związku z podejrzeniem m.in. o pranie brudnych pieniędzy oraz poświadczanie nieprawdy, z zarzutami dotyczącymi uczestnictwa w tzw. śląskiej mafii paliwowej, a co z oskarżeniami rodziny Olewników o wyłudzenie przez niego pieniędzy ?
Po drugie : Rutek "działał" tam na miejscu już w PIĄTEK 27.01. a w niedzielę 29.01. zorganizował TAM konferencję prasową, a swój "sukces" ogłosił światu w CZWARTEK 02.02.

Pan Rutkowski, to hochsztapler, który na ludzkim nieszczęściu buduje swoją pozycję i majątek, kasę to on trzepie dużą , a wyjątek tylko potwierdza regułę. Od czasu , do czasu jak jest okazja do reklamy i dla podreperowania swojego wizerunku, a musi to być sprawa medialna, robi coś darmo, jak i miało być w tym wypadku.
Nasz polski Brudny Harry naoglądał się zachodnich kryminałów i w mediach kreuje wizerunek twardego szeryfa w skórzanej kurtce, ciemnych okularach, z bronią w ręku.

a pamiętacie sprawę zaginionej w Sopocie Iwony Wieczorek - bez sukcesu. Rutkowski sprawcy nie znalazł. Ale zaistniał w mediach. Tak jak teraz w sprawie półrocznej Magdy, czy znalazł ciało ??? a już 02.02.12. w ponad 20to stopniowy mróz, czuł smród gnijącego ciała, widział kocyk w który zawinięte były zwłoki, tym czasem była to jakaś kurtka kilkuletniego dziecka !

nasrał

ta najlepiej to powiedzieć że Rutek utrudnia wam prace....Zawsze tak było co by nie zrobił ...pamiętam programy Detektyw emitowane w tvn ..tam też jak łapał ludzi którzy robili handel ludźmi to przeszkadzał z kolei Straży Granicznej bo jak była możliwość dojechania całej szajki to dla Straży Granicznej to niby prawnie nie mogli nic dalej zrobić w tej sprawie...przykład następny ile razy Rutek ścigał dealerów czy przestępców a policja...nie miała nawet radiowozu w tym czasie który mógłby zablokować drogę....wracając do sprawy tej dziewczynki to Rutek jest o krok zawsze szybszy niż stado policjantów i rozwiązuje sprawy konkretnie i do końca a dziennikarze i policja potrafią go jeszcze "kopać" za to co robi . Rozwaliło mnie dzisiejsza rozmowa w TVP INFO tej blondyny z tym adwokatem czy tam kimś i padła sugestia ze strony tej dziennikarki że moze Rutek dosypał jej jakiegoś środka żeby mówiła prawde....LUDZIE WY JESTEŚCIE CHORZY na leb w tej telewizji....DLA Mnie Rutek budzi szacunek i powinien być wspierany w tym co robi a nie potraficie go tylko obrzucać błotem i mówic że nie ma licencji detektywa itd...Ten człowiek jest sam ze swoimi ludźmi więcej zrobić jak policja przez miesiące śledztwa i takie jest moje zdanie DLA NIEDOWIARKÓW ZAPRASZAM NA YOUTUBE I ZOBACZCIE SOBIE ŻE NIE TAKIE SPRAYW TEN GOŚĆ ROZGRYZAŁ

Santreo

rutek - koszty 10 tys zł
policja - koszty pow 100 tys i dalej juz nie liczyli

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org