Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rutkowski znalazł ciało |
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/madzia-nie-zyje-rutkowski-znalazl-cialo,1,5016225,region-wiadomosc.html słuzby tuskowe znajda jedynie kibica ktory powie donek matoł buhaha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rutkowski znalazł ciało |
dokładnie
|
|
Znalazl cialo , ale dzieki TVN ! ********* stacja!!!
|
|
widocznie ojciec Madzi nigdy nie słuchał numeru" nie wierz nigdy kobiecie" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A jednak to matka...niby nieumyslna smierc, ale jak tak mozna postapic jak ona? Ta cala szopka i wogole, wydaje mi sie ze gdyby to bylo przypadkiem to od razu wezwanoby pogotowie, a nie knula przez tydzien i ta cala historyjka...az czlowieka serce sciska...
|
|
chwyt z wariuografem obnażył wszystko ojciec sie poddal badaniu a matka wymiekła Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Rutkowski kilka lat służył w Milicji Obywatelskiej, należał do warszawskiego oddziału ZOMO. :))
|
|
Ostatnio ogladalem program bodajże na TV4 i był o najniebezpieczniejszych kobierach świata. Była historia podobna do tej ,zagineła 3 dzieci i matka z ojcem szukali ich. Matka mowiłą kto zabrał jej dzieci niech odda a ona nie bedzie ich sadzic za porwanie. Po tygodniu znalezli ich ciała a za wszystkim stała ich matka
|
|
natura kobiet oszukac, zabic, i jeszcze raz oszukac, ciekawe kto pokryje koszty Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To jakaś paranoja .
|
|
JESTEM W SZOKU! WIERZYŁAM ŻE TA MAŁA DZIEWCZYNKA ODNAJDZIE SIĘ CAŁA I ZDROWA.....
|
|
tera sie ojciec chłopina rozchla Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a dziwisz sie ?? Gdzie diabel nie moze, zaraz babe posle - szkoda dzieciaka i chlopa. Co ciekawe, gdyby na powaznei wzieto slowa naszego slynnego jasnowidza Jackowskiego, sprawa by sie moze szybciej wyjasnila. Cytat z 31.01.2012: "Krzysztof Jackowski pytany o swoje pierwsze odczucia po zaginięciu Magdy, mówi: - Mam swoje zdanie, ale nie chciałbym spekulować, bo niewykluczone, że mogłem się zasugerować publikacjami prasowymi. Szum medialny bardzo utrudnia rozwikłanie tej zagadki. Pytany o to, czy dziecko mogło zostać wywiezione do innego kraju, twierdzi, że nie. - Według mnie jest ono w kraju, w Sosnowcu. Czuję, że wyjaśnienie tej sprawy bardzo zaskoczy opinię publiczną, jestem pewien, że policjanci ją wyjaśnią, bo są na dobrym tropie. Zbyt wiele błędów popełniły osoby, które stoją za zniknięciem dziecka - podkreśla." A tej specgrupie slakiej policji + 2 prokuratorow do kolekcji - po premii powinni poleciec, bo Rutkowski odwalil za nich robote i moga spac juz spkojnie i dalej ganiac kibicow i pijaczkow - przykre.
|
|
nie jest to pewne jackowski wyjasnia tylko niektóre sprawy, to wrozenie z fusow licza sie fakty. taki szołmen rutkowski poazal miejsce policji z takim i uprawnieniami i srodkami w polsce. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A mówiłam że zrobią sobie drugie to żeście wielki krzyk podnieśli a teraz może i nie zrobią.
|
|
no ale raczej nie zrobia, ojciec ja pogoni Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tak myslałem ,ze tajemnica zniknięcia tej dziewczynki tkwi w jej matce. Bardziej sądziłem ,że ja zwyczajnie wrzuciła do rzeki. Jedno jest pewne policja jak zwykle dała dupy . Bo czy trudno było przeszukac brzeg rzeki parę nawet kilometrów w dól jej biegu. Santreo
|
|
masz racje adamosxx Jackowski moze i slepy traf, ale znowu traf. A Rutkowski udowodnil, ze specgrupa to pelna kompromitacja, ale to akurat nic nowego.
|
|
ta policja to dała totalnie dupy , kompletna kompromitacja. Zwróccie uwagę cialo dziecka lezy na widoku pod drzewem a teren ten jak podano był przeszukiwany przez policje. Taka jest praca naszej policji niedbalstwo , rutyniarstwo i chałtura zero profesjonalizmu za to duzo szumu medialnego i policyjnego show. Santreo
|
|
Nie powielajcie głupot tvn24
|
|
to nie prawda ze tam było ciało tylko worek z jakimiś szmatami, a ciała dalej szukają. Rutkowski trochę się pośpieszył z tematem!
|
|
caly czas ogladam wiadomosci,szukaja ciala a nie ze juz znaleziono
|
|
Dokładnie!!!! Chodz faktu to nie zmienia że malutka nie żyje.
|
|
pozatym ciezko uwierzyc w ta wersje,juz raz sklamala
|
|
Nikt żadnego ciała nie znalazł. Ten temat założył jakiś tam pisowski posługacz po to, aby jak zwykle jątrzyć. Kto opłaca temuu wieśniakowi żarcie i internet? Przecież on nie pracuje, bo nie chce. Jest zwykłym potomkiem jakichś tam kmiotów, ale co gorsza, jest bezczelnym, zblazowanym, durnym intrygantem. Dlaczego ten gnój stara się pomieszać w głowach niektórym internautom, szczególnie tym młodym, którzy potrafią myśleć i są fajni? Po co ten tam ten tego posługuje się retoryką parafialną, ale z czasów inkwizycji? Gdzie jest Admin?!
|
|
peowski głąbie matka sie przyznala jest nagranie ukr kam, sługo rudego debila Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ps. ciekawe kto zgarnie nagrode w koncu to matka przyczynila sie do wyjasnienia wiec powinni jej wypłacic Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
rutkowki po polowie z matka
|
|
matka klamala i klamie nadal, dziecko zabila nawet jesli nieumyslnie ale zabila i skro zaniosla je we wskazane miejsce martwe to gdzie do cholery jest cialo? Przeciez znalezli tam zawiniatko to jednak cialo tam bylo albo to kolejne klamstwo gdzie jest w koncu to dziecko? Teraz jak matka sie przyznala powinni wsadzic ja do ciemnego lochu i gnebic do tej pory az wdusi z siebie wszysciusienko, a nie prawa czlowieka, bo ona nie jest w stanie psychicznym, gowno prawda w takiej sytuacji jako winna powinna byc pozbawiona wszelkich praw czlowieka
|
|
psy to ciało pewnie już wrabały Santreo
|
|
policja to jest dobra tylko na pokazach jak antyteroryści uwalaniają zakładników albo robia pogadanki dla dzieci w przedszkolach albo pokazują swoje pieski a jak przyjdzie co do czego do daje zwyczajnie dupy. Do tej pory po tylu latach nie potrafia znależć sprawcy zabójstwa swojego własnego szefa generała Papały. Santreo
|
|
ja mysle ze mamusi zabraklo kasy i malutka jest sprzedana za granice
|
|
to wreszcie jest cialo dziecka czy nie??!!!!!!!!!!!! a suka!!!!( obraza dla suk , bo w zebach niosa swoj miot) a nie matka!. OKAZUJE SIE ZE ZWIERZE MA WIECEJ MILOSCI DO POTOMSTWA NIZ CZLOWIEK!??Jej stan psychiczny NICZEGO NIE USPRAWIEDLIWIA!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
to jest wszystko jakieś dziwne.. albo matka sprzedała dziecko, albo poprostu zabiła.. ale miejmy nadzieję, że żyje.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Ja nie wiem czy Rutkoś coś znalazł ale wiem na pewno że wrócił medialnie
|
|
I gdzie to ciało ? Nie łyso ci teraz matole adamosxx
|
|
Rutkowski to taki sam OSZOŁOM jak adamosxx, obaj jątrzą podając tylko niesprawdzone i niewiarygodne informacje
|
|
Masakra...
|
|
ta najlepiej to powiedzieć że Rutek utrudnia wam prace....Zawsze tak było co by nie zrobił ...pamiętam programy Detektyw emitowane w tvn ..tam też jak łapał ludzi którzy robili handel ludźmi to przeszkadzał z kolei Straży Granicznej bo jak była możliwość dojechania całej szajki to dla Straży Granicznej to niby prawnie nie mogli nic dalej zrobić w tej sprawie...przykład następny ile razy Rutek ścigał dealerów czy przestępców a policja...nie miała nawet radiowozu w tym czasie który mógłby zablokować drogę....wracając do sprawy tej dziewczynki to Rutek jest o krok zawsze szybszy niż stado policjantów i rozwiązuje sprawy konkretnie i do końca a dziennikarze i policja potrafią go jeszcze "kopać" za to co robi . Rozwaliło mnie dzisiejsza rozmowa w TVP INFO tej blondyny z tym adwokatem czy tam kimś i padła sugestia ze strony tej dziennikarki że moze Rutek dosypał jej jakiegoś środka żeby mówiła prawde....LUDZIE WY JESTEŚCIE CHORZY na leb w tej telewizji....DLA Mnie Rutek budzi szacunek i powinien być wspierany w tym co robi a nie potraficie go tylko obrzucać błotem i mówic że nie ma licencji detektywa itd...Ten człowiek jest sam ze swoimi ludźmi więcej zrobić jak policja przez miesiące śledztwa i takie jest moje zdanie DLA NIEDOWIARKÓW ZAPRASZAM NA YOUTUBE I ZOBACZCIE SOBIE ŻE NIE TAKIE SPRAYW TEN GOŚĆ ROZGRYZAŁ Santreo
|
|
Ty z tym środkiem to nie głupi pomysł pewnie coś palili i się wygadała na haju. Ale fakt nagroda jej się należy.
|
|
cialo zostało zjedzone Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W Sosnowcu grasuje grupa kanibali !!!!!!!!!! ????
|
|
jesli w sosnowcu stoją koksowniki to matka nie miala problemu
|
|
szok termiczny !!!!!!! Fakt , nikt o tym nie pomyslał :) Nawet taki wybitny spec jak Rutkowski :):)
|
|
rutkowki mogl wspolpracowac z matka dziecko sprzedali rutkoś jest gwiazda bo wiedzial jak bylo i jest teraz prawie komendantem gł pol. matce odbił z tego na ramke szlugów i kazdy jest zadowolony
|
|
Sprzedali murzynowi??? czy kanibalom?
|
|
Ci rodzice też tam coś tam koło jakiś sekt się obracali.
|
|
To wszystko jest jakieś chore . Może w tej sytuacji by pomógł OJCIEC MATEUSZ !
|
|
Znależli i jednak nie żyje km od miejsca wskazanego przez rutka.
|
|
Rutek teraz gziazda nr 1. Nie poczekal na ciało, nie wyciągnął jeszcze więcej ze śledztwa, bo przecież ktoś jeszcze jest zamieszany. Dowiedział się czegoś, nagrał i leci od razu do ludzi na skargę w okularach jak Don Johnson. Paua z niego
|
|
Po pierwsze to Rutkowski NIE jest detektywem, to showman i celebryta, a poza tym zwykły Zomowiec zamieszany w ciemne sprawki, poczekajmy do zakończenia jego spraw karnych : w związku z podejrzeniem m.in. o pranie brudnych pieniędzy oraz poświadczanie nieprawdy, z zarzutami dotyczącymi uczestnictwa w tzw. śląskiej mafii paliwowej, a co z oskarżeniami rodziny Olewników o wyłudzenie przez niego pieniędzy ? Po drugie : Rutek "działał" tam na miejscu już w PIĄTEK 27.01. a w niedzielę 29.01. zorganizował TAM konferencję prasową, a swój "sukces" ogłosił światu w CZWARTEK 02.02. Pan Rutkowski, to hochsztapler, który na ludzkim nieszczęściu buduje swoją pozycję i majątek, kasę to on trzepie dużą , a wyjątek tylko potwierdza regułę. Od czasu , do czasu jak jest okazja do reklamy i dla podreperowania swojego wizerunku, a musi to być sprawa medialna, robi coś darmo, jak i miało być w tym wypadku. Nasz polski Brudny Harry naoglądał się zachodnich kryminałów i w mediach kreuje wizerunek twardego szeryfa w skórzanej kurtce, ciemnych okularach, z bronią w ręku.
|
|
a pamiętacie sprawę zaginionej w Sopocie Iwony Wieczorek - bez sukcesu. Rutkowski sprawcy nie znalazł. Ale zaistniał w mediach. Tak jak teraz w sprawie półrocznej Magdy, czy znalazł ciało ??? a już 02.02.12. w ponad 20to stopniowy mróz, czuł smród gnijącego ciała, widział kocyk w który zawinięte były zwłoki, tym czasem była to jakaś kurtka kilkuletniego dziecka !
|
|
nasrał
|
|
ta najlepiej to powiedzieć że Rutek utrudnia wam prace....Zawsze tak było co by nie zrobił ...pamiętam programy Detektyw emitowane w tvn ..tam też jak łapał ludzi którzy robili handel ludźmi to przeszkadzał z kolei Straży Granicznej bo jak była możliwość dojechania całej szajki to dla Straży Granicznej to niby prawnie nie mogli nic dalej zrobić w tej sprawie...przykład następny ile razy Rutek ścigał dealerów czy przestępców a policja...nie miała nawet radiowozu w tym czasie który mógłby zablokować drogę....wracając do sprawy tej dziewczynki to Rutek jest o krok zawsze szybszy niż stado policjantów i rozwiązuje sprawy konkretnie i do końca a dziennikarze i policja potrafią go jeszcze "kopać" za to co robi . Rozwaliło mnie dzisiejsza rozmowa w TVP INFO tej blondyny z tym adwokatem czy tam kimś i padła sugestia ze strony tej dziennikarki że moze Rutek dosypał jej jakiegoś środka żeby mówiła prawde....LUDZIE WY JESTEŚCIE CHORZY na leb w tej telewizji....DLA Mnie Rutek budzi szacunek i powinien być wspierany w tym co robi a nie potraficie go tylko obrzucać błotem i mówic że nie ma licencji detektywa itd...Ten człowiek jest sam ze swoimi ludźmi więcej zrobić jak policja przez miesiące śledztwa i takie jest moje zdanie DLA NIEDOWIARKÓW ZAPRASZAM NA YOUTUBE I ZOBACZCIE SOBIE ŻE NIE TAKIE SPRAYW TEN GOŚĆ ROZGRYZAŁ Santreo
|
|
rutek - koszty 10 tys zł policja - koszty pow 100 tys i dalej juz nie liczyli Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |