Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odśnieżanie |
dojeżam codziennie z ostrołęki do łomży do pracy i od początku zimy jest ta sama historia.Lomżyńskie służby odpowiedzialne za odśnieżanie śpią. W osrołece i do granicy powiatu osrołęckiego jest super odśnieżone, a powiat łomżyński zasypany śniegiem .Drogowcy w łomży chyba czekają że śnieg sam sie rozpuści.chyba ktos w łomży ponosi odpowiedzialność za lenistwo drogowców.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odśnieżanie |
Oni w mieście odsnieżaja a nie poza :) inie śpia :)
|
|
O ptyku, ptyku, mylisz miejskie służby drogowe z powiatowymi
|
|
Felix to chyba że :)
|
|
Ani miejskie ani powiatowe. To drogowcy z województwa, ale nie wojewódzcy, tylko sławny na tym forum imć Topczewski ze swoimi nawala (GDDKIA). A chodzi, jak słyszałem o to, że kasy mają trochę mało. I niby dlaczego mają oszczędzać u siebie? Łomża nie takie rzeczy przetrzymała:)
|
|
Trzeba nie długo instalować w swoich własnych samochodach pługi do odśnieżania i łańcuchy na koła i nikt nie bedzie narzekać :)
|
|
Kiedy to padał taki śnieg, żeby potrzebna była interwencja drogowców. Pozdrowienia.
|
|
Najlepiej, to przesiąść się na traktory. Wszyscy, jak jeden i jedna. "Kupiłem czarny ciągnik. Kupiłem czarny ciągnik..."
|
|
maciek Bo w Łomży, jak śnieg tylko nieco przyprószy to już narzekamy. Dobrze, że są drogowcy, przynajmniej jest na kogo:)
|
|
Wczoraj wróciłem z Białegostoku na Święta :) i powiem wam, że nie macie na co narzekać w Łomży. Mamy lepsze drogi, odśnieżone chodniki, po prostu inny (lepszy) świat. Ten, który narzeka na warunki w Łomży, po prostu nigdy nie był poza nią :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |