niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
odśnieżanie

dojeżam codziennie z ostrołęki do łomży do pracy i od początku zimy jest ta sama historia.Lomżyńskie służby odpowiedzialne za odśnieżanie śpią. W osrołece i do granicy powiatu osrołęckiego jest super odśnieżone, a powiat łomżyński zasypany śniegiem .Drogowcy w łomży chyba czekają że śnieg sam sie rozpuści.chyba ktos w łomży ponosi odpowiedzialność za lenistwo drogowców.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: odśnieżanie

Oni w mieście odsnieżaja a nie poza :) inie śpia :)

O ptyku, ptyku, mylisz miejskie służby drogowe z powiatowymi

Felix to chyba że :)

Ani miejskie ani powiatowe. To drogowcy z województwa, ale nie wojewódzcy, tylko sławny na tym forum imć Topczewski ze swoimi nawala (GDDKIA). A chodzi, jak słyszałem o to, że kasy mają trochę mało. I niby dlaczego mają oszczędzać u siebie? Łomża nie takie rzeczy przetrzymała:)

Trzeba nie długo instalować w swoich własnych samochodach pługi do odśnieżania i łańcuchy na koła i nikt nie bedzie narzekać :)

Kiedy to padał taki śnieg, żeby potrzebna była interwencja drogowców.

Pozdrowienia.

Najlepiej, to przesiąść się na traktory. Wszyscy, jak jeden i jedna.

"Kupiłem czarny ciągnik. Kupiłem czarny ciągnik..."

maciek
Bo w Łomży, jak śnieg tylko nieco przyprószy to już narzekamy. Dobrze, że są drogowcy, przynajmniej jest na kogo:)

Wczoraj wróciłem z Białegostoku na Święta :) i powiem wam, że nie macie na co narzekać w Łomży. Mamy lepsze drogi, odśnieżone chodniki, po prostu inny (lepszy) świat.
Ten, który narzeka na warunki w Łomży, po prostu nigdy nie był poza nią :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org