Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAZDA KONNA W ŚNIADOWIE |
UWAGA!! Jazda konna w Śniadowie to czysta ściema!Pan Robert który ja prowadzi to zwykły oszust i krętacz!Poza tym nie ma absolutnie żadnych uprawnień do prowadzenia jazd konnych a sposób jego podejścia do klienta jest tragiczny! Ciągle wydziera się na klientów i wciska im swoje ciemnoty!Poza tym jest erotomanem zboczeńcem który na widok kawałka kobiecego ciała aż się ślini....Jest nie zarejestrowany i nie ubezpieczony także jak spadniesz z konia i coś ci się stanie to radź sobie sam! A sądząc po pierwszej jeździe to koniki są bardzo fajne ale mają swoje humorki i narowy.Proszę przemyślcie dokładnie decyzję o pobieraniu tan nauki jazdy konnej i pod żadnym pozorem nie puszczajcie tam swoich dzieci bez osobistego nadzoru. kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAZDA KONNA W ŚNIADOWIE |
ale urwałłł... nie no taaaaaaa
|
|
o ja pitole teraz to on splajtuje tak jak ten sklep z szynką
|
|
niedługo to wszyscy splajtują wedle twego widzimiśi Zbychu;] pierw odpowiedź sobie kto te głupoty pisane na forum czyta xD
|
|
Na przykład ty Formix!;)To nie są głupoty tylko wrażenia i opinie po pierwszej wizycie u tego pana. Zdaje się ze forum chyba po to jest żeby ostrzegać przed takimi typami jak ten w Śniadowie. Ale jak zwykle tyko pogarda.... Lepiej by było jakbyś na przykład ty pojechała tam i doznała jakiegoś wypadku i coś ci się stało to byś może zrozumiała... pozdrawiam! kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
A gdzie dokładnie w śniadowie jest ta jazda konna ??
|
|
Jak się wjeżdża od strony Łomży to po prawej stronie na rogu przy drodze na Chojny.Jest tam spory czerwony szyld "jazda konna" Ta ulica potocznie nazywa się Mogiłki.
|
|
Aha ;) Rozumiem. A słyszeliście może o stajni "SŁOMKA" miejscowość "Stryjki" ?
|
|
Ja słyszałem to chyba prowadzi pan Grzegorz ta miejscowość jest 5 km od Szumowa. kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
No dokładnie. I co możecie powiedzieć o tej stajni ??
|
|
To raczej nie stajnia i coś w rodzaju schroniska dla zwierzaków.Byłem tak bo chciałem kupić od pana Grzegorza klacz.Chcesz to podam tobie nr telefonu i zadzwoń i pogadaj gość jest naprawdę w porządku. kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
No właśnie też mam konia z tamtąd dlatego pytam bo wlasnie konie są po kontuzjach i dlatego pytam...
|
|
A ile kosztuje koń ???
|
|
na pawleznavary sobie pojeżdzij
|
|
dlaczego to ściema ?
|
|
I już jazdy konnej w Śniadowie nie ma!Tak kończą cwaniaki!
|
|
w piątnicy jest jazda konna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |