poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JAZDA KONNA W ŚNIADOWIE

UWAGA!! Jazda konna w Śniadowie to czysta ściema!Pan Robert który ja prowadzi to zwykły oszust i krętacz!Poza tym nie ma absolutnie żadnych uprawnień do prowadzenia jazd konnych a sposób jego podejścia do klienta jest tragiczny! Ciągle wydziera się na klientów i wciska im swoje ciemnoty!Poza tym jest erotomanem zboczeńcem który na widok kawałka kobiecego ciała aż się ślini....Jest nie zarejestrowany i nie ubezpieczony także jak spadniesz z konia i coś ci się stanie to radź sobie sam! A sądząc po pierwszej jeździe to koniki są bardzo fajne ale mają swoje humorki i narowy.Proszę przemyślcie dokładnie decyzję o pobieraniu tan nauki jazdy konnej i pod żadnym pozorem nie puszczajcie tam swoich dzieci bez osobistego nadzoru.

kijem tego co nie pilnuje swego!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JAZDA KONNA W ŚNIADOWIE

ale urwałłł...

nie no taaaaaaa

o ja pitole teraz to on splajtuje tak jak ten sklep z szynką

niedługo to wszyscy splajtują wedle twego widzimiśi Zbychu;] pierw odpowiedź sobie kto te głupoty pisane na forum czyta xD

Na przykład ty Formix!;)To nie są głupoty tylko wrażenia i opinie po pierwszej wizycie u tego pana. Zdaje się ze forum chyba po to jest żeby ostrzegać przed takimi typami jak ten w Śniadowie. Ale jak zwykle tyko pogarda.... Lepiej by było jakbyś na przykład ty pojechała tam i doznała jakiegoś wypadku i coś ci się stało to byś może zrozumiała... pozdrawiam!

A gdzie dokładnie w śniadowie jest ta jazda konna ??

Jak się wjeżdża od strony Łomży to po prawej stronie na rogu przy drodze na Chojny.Jest tam spory czerwony szyld "jazda konna" Ta ulica potocznie nazywa się Mogiłki.

Aha ;) Rozumiem. A słyszeliście może o stajni "SŁOMKA" miejscowość "Stryjki" ?

Ja słyszałem to chyba prowadzi pan Grzegorz ta miejscowość jest 5 km od Szumowa.

No dokładnie. I co możecie powiedzieć o tej stajni ??

To raczej nie stajnia i coś w rodzaju schroniska dla zwierzaków.Byłem tak bo chciałem kupić od pana Grzegorza klacz.Chcesz to podam tobie nr telefonu i zadzwoń i pogadaj gość jest naprawdę w porządku.

No właśnie też mam konia z tamtąd dlatego pytam bo wlasnie konie są po kontuzjach i dlatego pytam...

A ile kosztuje koń ???

na pawleznavary sobie pojeżdzij

dlaczego to ściema ?

I już jazdy konnej w Śniadowie nie ma!Tak kończą cwaniaki!

w piątnicy jest jazda konna

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org