poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRAWOJAZDY KAT C

Witam.Planuje w najbliższym czsie zrobic kurs na pj.kat C. Jaki osrodek polecacie i jakie są obecne ceny kursu na kat.C i C+E

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRAWOJAZDY KAT C

Drogo!!

ja placil 1750 u ferenca ale tam taki mieciu jest instruktorem ze nerf na niego nie mam to nie polecam

ja płaciłem za kurs C i CE i przewóz rzeczy to około 5 tys. ale to było w 2008 roku

w LOK robiłem kurs

Polecam OSK Borawski Al.Legionów 32,vis a vis parku.Mają najnowszego MANa takiego jak w WORD,zdałem za 1-szym razem.

a ja polecam to .... :)
szybko i sprawnie

Obecnie robie u Borawskiego C+E i naprawde polecam,super instrukorzy,pełen profesjonalizm.
Co do ceny na pewno się dogadacie,za C płaciłem 1400zł razem z placem i materiałami.

a ja polecam to .... :)
szybko i sprawnie
http://youtu.be/glX9v0zE_DA

tak miało być hmmmm

Zabawne, sąsiada syn zrobił uprawnienia na ciężarówki i autobusy, ojciec mu sfinansował komplet za blisko 10 tys., a pracuje za 1,6 tys.
Proponowałem mu zdobycie uprawnień na CNC i wyjazd zagraniczny - mój szwagier w W.Brytanii pracuje w firmie, gdzie mają zawsze zapotrzebowanie i płacą w przeliczeniu na złotówki blisko 12 tys./miesiąc.

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org