Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRAWOJAZDY KAT C |
Witam.Planuje w najbliższym czsie zrobic kurs na pj.kat C. Jaki osrodek polecacie i jakie są obecne ceny kursu na kat.C i C+E
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRAWOJAZDY KAT C |
Drogo!!
|
|
ja placil 1750 u ferenca ale tam taki mieciu jest instruktorem ze nerf na niego nie mam to nie polecam
|
|
ja płaciłem za kurs C i CE i przewóz rzeczy to około 5 tys. ale to było w 2008 roku
|
|
w LOK robiłem kurs
|
|
Polecam OSK Borawski Al.Legionów 32,vis a vis parku.Mają najnowszego MANa takiego jak w WORD,zdałem za 1-szym razem.
|
|
a ja polecam to .... :) szybko i sprawnie
|
|
Obecnie robie u Borawskiego C+E i naprawde polecam,super instrukorzy,pełen profesjonalizm. Co do ceny na pewno się dogadacie,za C płaciłem 1400zł razem z placem i materiałami.
|
|
|
Zabawne, sąsiada syn zrobił uprawnienia na ciężarówki i autobusy, ojciec mu sfinansował komplet za blisko 10 tys., a pracuje za 1,6 tys. Proponowałem mu zdobycie uprawnień na CNC i wyjazd zagraniczny - mój szwagier w W.Brytanii pracuje w firmie, gdzie mają zawsze zapotrzebowanie i płacą w przeliczeniu na złotówki blisko 12 tys./miesiąc. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |