Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biura nieruchomości |
dlaczego ludzie niechcą korzystać z usług biur bieruchomości w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biura nieruchomości |
Jesli oni tak liczą jak tu piszą to się nie dziwię.
|
|
teraz to ja na pewno już nie skorzystam z takiego biura ... he he he heee
|
|
Pewnie ze względy na częste prowizje.. Pomijając fakt, że ceny nieruchomości w Łomży są mocno zawyżane to jeszcze płacić prowizję. Ludzi po prostu na to nie stać.
|
|
mnie jeszcze wkurza jedna rzecz, szukam mieszkania o konkretn ym metrazu i wogole ale tez w konkretnym miejscu, a oni nie chca nawet nazwy ulicy podac dopiero jak sie z nimi spotkasz i protokol podpiszesz, a na cholere ja mam tracic czas i ta cala papierologie zalatwiac zeby sie tlyko dowiedziec ze to ulica czy obszar, na ktorym nie chce mieszkania kupic
|
|
może i biora prowizje, i to całkiem sporą, ale czesto ostudzają zapedy sprzedających co do wygórowanych cen. Sama zapłaciłam 6000, i nie załuję. Mieszkanie spodobało mi sie na zdjeciach umieszczonych na stronie biura nieruchomosci. Na zywo było lepsze. I nawet z doliczona prowizja bardziej mi sie kalkulowalo niz kupno bezposrednie z ogloszen na 4lomza. Jesli chodzi o to ze ulicy nie chca podac, obszaru... bez przesady przewaznie ulica, osiedle jest napisane, nie ma nr-u bloku. Wiadomo, nie chca zeby ktos ich wykiwal i kupil bez ich posrednictwa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |