poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biura nieruchomości

dlaczego ludzie niechcą korzystać z usług biur bieruchomości w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biura nieruchomości

Jesli oni tak liczą jak tu piszą to się nie dziwię.

teraz to ja na pewno już nie skorzystam z takiego biura ... he he he heee

Pewnie ze względy na częste prowizje.. Pomijając fakt, że ceny nieruchomości w Łomży są mocno zawyżane to jeszcze płacić prowizję. Ludzi po prostu na to nie stać.

mnie jeszcze wkurza jedna rzecz, szukam mieszkania o konkretn ym metrazu i wogole ale tez w konkretnym miejscu, a oni nie chca nawet nazwy ulicy podac dopiero jak sie z nimi spotkasz i protokol podpiszesz, a na cholere ja mam tracic czas i ta cala papierologie zalatwiac zeby sie tlyko dowiedziec ze to ulica czy obszar, na ktorym nie chce mieszkania kupic

może i biora prowizje, i to całkiem sporą, ale czesto ostudzają zapedy sprzedających co do wygórowanych cen. Sama zapłaciłam 6000, i nie załuję. Mieszkanie spodobało mi sie na zdjeciach umieszczonych na stronie biura nieruchomosci. Na zywo było lepsze. I nawet z doliczona prowizja bardziej mi sie kalkulowalo niz kupno bezposrednie z ogloszen na 4lomza. Jesli chodzi o to ze ulicy nie chca podac, obszaru... bez przesady przewaznie ulica, osiedle jest napisane, nie ma nr-u bloku. Wiadomo, nie chca zeby ktos ich wykiwal i kupil bez ich posrednictwa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org