Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
duży pies się błąka |
Na Księcia Janusza błąka się duży,brunatny pies.Ma ciemno-brązową sierść,prawie czarną,trochę dłuższą,prostą.Chyba już niemłody.Mi wydaje się,że ma chore stawy,bo trochę dziwnie stawia łapy. Ni zgubił się komuś ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: duży pies się błąka |
stary chory pies, ktos pozbyl sie klopotu, nie ladnie
|
|
nie wiem czy chodzi o tego samego ale w niedziele rano zaatakował mnie i mojego psa podobny, nie reagował na odganianie i był w stosunku do nas bardzo agresywny, musiałam uciekać i chować się w najbliższej klatce
|
|
błąka sie teraz na rycerskiej ... zaatakował mojego psa dziś ... martynka
|
|
A mojego bociana upie..r..dolił za nogę i uciekł.
|
|
zgłoś ktoś to do schroniska
|
|
Widziałem pare dni temu takie wielkie bezpańskie bydle czarne, ale to szczenie jeszcze jakieś. Bardzo przyjazny, podbiegl, poprzymilał się. Fakt faktem wielki, stojac na 4 łapkach ze 120cm mierzył, ale młodziutki ;) Chyba więc nie o tego chodzi, choć do opisu pasuje z grubsza. "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
Takie "wielkie czarne bydlę" trafiło w poniedziałek do schroniska :). Potrącił go samochód. W lecznicy spędził 1,5 godziny na cerowaniu łapy.
|
|
Pies,o którym piszę nie wydaje mi się,żeby mógł kogoś zaatakować.Zobaczyłam go w niedzielę.Podeszłam do niego,nie był zainteresowany.Dotknęłam jego boku,a on spojrzał na mnie,odwrócił się i poszedł.Był bardzo smutny i porusza się wolno.Mi przypomina mini-niedźwiedzia brunatnego i z pyska i koloru sierści. A to "wielkie bydlę " biedaczek.Mam nadzieję,że wyzdrowieje i nie będzie śladu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |