Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Protest kierowców |
28 stycznia br. robimy krajowy protest kierowców. Blokujemy 61 jadąc z prędkością 30-40 km/h!!!! KTO JEST PRZECIW WYSOKIM CENOM PALIW NIECH DOŁĄCZA!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Protest kierowców |
Masakra ...
|
|
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już to było !!! Czego znowu zakładasz ten porąbany temat?? Ja mam wasze paliwo głęboko !!!!
|
|
No i właśnie... Jedni mają głęboko, jedni zacisną zęby, a Tusk worek z kasą zapełni i spie***li...
|
|
Maruda,ostrożnie z ogniem!!
|
|
mały :) Mam niczego sobie sikawkę :):)
|
|
Licha ta Twoja sikawka ,jak Cię na strażaka nie chcieli.
|
|
Bo ja w tym czasie kiedy nabór do straży był z moja sikawką na plaży za wieszak robiłem :)
|
|
Aaa pamiętam,wszystko z niego spadało.
|
|
A bo ty już na zakończenie sezonu na niego trafiłeś :):):)
|
|
-;)
|
|
Autor: kamikadze20063 (80.240.162.---) Data: 20-01-12 16:59 No i właśnie... Jedni mają głęboko, jedni zacisną zęby, a Tusk worek z kasą zapełni i spie***li... ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Niech każdy najlepiej swojego wora pilnuje a nie czyjegoś :):):) Zacznij swój napełniać a nie interesuj się Tuskowym :):)
|
|
Jak się nie ma na paliwko, to się z lacka zagina a nie pana rżnie :):):)
|
|
tusk się na was wypiął ma was w dupie
|
|
Ciekawe, czy Ty jeśli zaczniesz jeździć i zarabiać to będziesz miał takie samo zdanie
|
|
popros o rabat ja tankuje z 8% sobie na firme odliczam do tego wat z paliwa 23% i jest w miare tanio
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość Re: Ostrzenie nożyczek fryzjerskich , gdzie? Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 16-01-12 12:49 prezes4 - kryptoreklama Autor: prezes4 (---.lomza.mm.pl) Data: 06-04-11 13:39 Czy znacie opinie o punktach ostrzenia noży w sklepie Bergchoff przy Al. Legionów 65 i Salonie fryzur Iwona przy Mazowieckiej 1A ? Proszę o opinie mam bardzo drogie noże a oni podobno ostrzą wodną maszyną nie rysując ostrzy. Prośba Autor: prezes4 (---.lomza.mm.pl) Data: 06-04-11 15:44 Dzięki naostrze tam fiskarsa po ostrzeniu nie myjąc w zmywarce efekt długotrwały a z Berghoffa mam serie gourmet line u siebie w barze i nigdy nie trzeba ich ostrzyć, widocznie zależy od modelu Autor: prezes4 (---.lomza.mm.pl) Data: 17-09-11 18:49 Zostawiłem im dziś noże kuchenne i sitka do maszynek, sklep ma naprawde profesjonalny sprzęt ostrzący, mało tego była przy mnie fryzjerka i chwaliła jakość naostrzonych nożyczek fryzjerskich jako jedynych w łomży - POLECAM W KOŃCU COŚ TAKIEGO POWSTAŁO Autor: prezes4 (---.lomza.mm.pl) Data: 17-09-11 19:21 Dziewczyna, która tam pracuje mowi że jak ktoś jest nie zadowolony to poprawiają zawsze w cenie i ze to sie nie zdarza Autor: prezes4 (---.lomza.mm.pl) Data: 17-09-11 19:46 ja płaciłem za mniejsze po 2,5 i wieksze 3,5 za kpl do maszynki chyba 7zł ale nie chce skłamaśś ... zdecyduj się chłopie! raz piszesz, że prowadzisz komis samochodowy, innym razem bar, a chwilówki to bierzesz na "broniewskiego przy zlotej rybce na dowod osobisty", co biznes podupada ? Ps. To ta Twoja ostrzałka jest spalinowa?
|
|
zamiast męczyć niepotrzebnie ludzi zablokujcie bramy wyjazdowe orlenów i lotosów. efekt będzie wiele mocniejszy
|
|
nie byłoby głupie żeby przyblokować wszystkie łomżyńskie stacje benzynowe, powiedzmy po kilka samochodów w kolejce, tankowanie za 10zł, płacenie bilonem 1gr, 2gr itp lysy89
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |