wtorek, 13 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Protest kierowców

28 stycznia br. robimy krajowy protest kierowców. Blokujemy 61 jadąc z prędkością 30-40 km/h!!!! KTO JEST PRZECIW WYSOKIM CENOM PALIW NIECH DOŁĄCZA!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Protest kierowców

Masakra ...

MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już to było !!!
Czego znowu zakładasz ten porąbany temat??

Ja mam wasze paliwo głęboko !!!!

No i właśnie... Jedni mają głęboko, jedni zacisną zęby, a Tusk worek z kasą zapełni i spie***li...

Maruda,ostrożnie z ogniem!!

mały :)
Mam niczego sobie sikawkę :):)

Licha ta Twoja sikawka ,jak Cię na strażaka nie chcieli.

Bo ja w tym czasie kiedy nabór do straży był z moja sikawką na plaży za wieszak robiłem :)

Aaa pamiętam,wszystko z niego spadało.

A bo ty już na zakończenie sezonu na niego trafiłeś :):):)

-;)

Autor: kamikadze20063 (80.240.162.---)
Data: 20-01-12 16:59

No i właśnie... Jedni mają głęboko, jedni zacisną zęby, a Tusk worek z kasą zapełni i spie***li...

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Niech każdy najlepiej swojego wora pilnuje a nie czyjegoś :):):)
Zacznij swój napełniać a nie interesuj się Tuskowym :):)

Jak się nie ma na paliwko, to się z lacka zagina a nie pana rżnie :):):)

tusk się na was wypiął ma was w dupie

Ciekawe, czy Ty jeśli zaczniesz jeździć i zarabiać to będziesz miał takie samo zdanie

popros o rabat ja tankuje z 8% sobie na firme odliczam do tego wat z paliwa 23% i jest w miare tanio

Re: Ostrzenie nożyczek fryzjerskich , gdzie?

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 16-01-12 12:49

prezes4 - kryptoreklama

Autor: prezes4 (---.lomza.mm.pl)
Data: 06-04-11 13:39

Czy znacie opinie o punktach ostrzenia noży w sklepie Bergchoff przy Al. Legionów 65 i Salonie fryzur Iwona przy Mazowieckiej 1A ? Proszę o opinie mam bardzo drogie noże a oni podobno ostrzą wodną maszyną nie rysując ostrzy. Prośba

Data: 06-04-11 15:44

Dzięki naostrze tam fiskarsa po ostrzeniu nie myjąc w zmywarce efekt długotrwały a z Berghoffa mam serie gourmet line u siebie w barze i nigdy nie trzeba ich ostrzyć, widocznie zależy od modelu

Data: 17-09-11 18:49

Zostawiłem im dziś noże kuchenne i sitka do maszynek, sklep ma naprawde profesjonalny sprzęt ostrzący, mało tego była przy mnie fryzjerka i chwaliła jakość naostrzonych nożyczek fryzjerskich jako jedynych w łomży - POLECAM W KOŃCU COŚ TAKIEGO POWSTAŁO

Data: 17-09-11 19:21

Dziewczyna, która tam pracuje mowi że jak ktoś jest nie zadowolony to poprawiają zawsze w cenie i ze to sie nie zdarza

Data: 17-09-11 19:46

ja płaciłem za mniejsze po 2,5 i wieksze 3,5 za kpl do maszynki chyba 7zł ale nie chce skłamaśś

... zdecyduj się chłopie! raz piszesz, że prowadzisz komis samochodowy, innym razem bar, a chwilówki to bierzesz na "broniewskiego przy zlotej rybce na dowod osobisty", co biznes podupada ?

Ps. To ta Twoja ostrzałka jest spalinowa?

zamiast męczyć niepotrzebnie ludzi zablokujcie bramy wyjazdowe orlenów i lotosów. efekt będzie wiele mocniejszy

nie byłoby głupie żeby przyblokować wszystkie łomżyńskie stacje benzynowe, powiedzmy po kilka samochodów w kolejce, tankowanie za 10zł, płacenie bilonem 1gr, 2gr itp

lysy89

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
praca
Przyjmę pomocnika na tynki, daję umowę o pracę.
tel. 517020792
praca
Firma Pianpol Styła - Sp.J, Al. Piłsudskiego 78 w Łomży, zatrudni na stanowisko: Technolog-zastępca kierownika produkcji. Wymagane doświadczenie w zarządzaniu zespołem produkcyjnym oraz umiejętność posługiwania się narzędziami informatycznymi wspomagającymi proces produkcji (Excel, CAD). Mile widziana znajomość programu enova365. CV na adres e-mail: s.szulc@pianpol.pl lub osobiście.
s.szulc@pianpol.pl
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org