Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co sie stało ? |
wie ktos moze co sie stalo w szkole podstawowej nr 9 ? zgrzyt hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co sie stało ? |
kibel pękł jak dyrektorka sraki dostała
|
|
Pg8 i Sp9 zostało ewakuowane bo ktoś z budki telefonicznej zadzwonił ze żąda 10000 a jak nie to wysadzi szkołe w powietrze. Alarm był w szkole i od razu straż pożarna itp
|
|
naprawdę tak było? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Heh, głupota ludzka nie zna granic. http://mylomza.pl/home/lomza/item/1743-alarm.html - wynika z tego, że naprawdę ktoś zadzwonił i to jeszcze na policję... nie wiem, czego dzwoniący oczekiwał, bo chyba nie wierzył w te 10 tys.???
|
|
jaki dekiel
|
|
Jak durnia namierzą to powinni mu sypnąć kilka razy po 10000.
|
|
Skur...ysyn - jak go znajdą, to powinni jego w powietrze wysadzic. Moje dzieci tam się uczą
|
|
to osoba ze szkoły:) jakiś uczen jaja robił sobie. Ale panika była straszna w środku jak alarm zadzwonił
|
|
podobno właśnie zadzwonił to uczeń ze szkoły z klas 3 gimnazjum , wraz z jakimś kolegą i zarządali 10 tyś . moruseek
|
|
terrorysta już pojmany, głupich żartów się zachciało, teraz będzie siedział i beczał
|
|
Terrorysta terrorystą,najgorzej będą mieli rodzice,bo to na nich spadnie obowiązek pokrycia kosztów całej akcji.
|
|
wychowali to i mają.
|
|
dobry wpierdziel, więcej zainteresowania rodziców, zero internetu, zero kieszonkowego i na wakacje do chłopa na saksy - oto recepta na dobre wychowanie barana z oślej ławki
|
|
Nie chciała bym być Twoim dzieckiem;-(Ciekawe czy Twoi rodzice mieli taką samą metodę wychowawczą?Bo ja bez takich metod wyszłam na prostą.
|
|
Omania, do tego właśnie prowadzi tzw wychowywanie bezstresowe , tak, mieli "twardą rękę" i dzięki temu "wyszedłem na ludzi", bo stosowali metodę "kija i marchewki"
|
|
???
|
|
Nie istnieje cos takiego jak bezstresowe wychowanie. Trzeba dziecko czymś karać. I nie mówię, że lać. Chodzi tu o umiejętne zastosowanie kary adekwatne do przewinienia. Dziecko musi wiedzieć, że ktoś nad nim czuwa.. że nie jest same gdzieś w tym świecie. Trzeba je nauczyć, jakie zachowanie jest dobre, a jakie złe. I za co może zostać ukarane, a za co nie... Do tego kto nie rozumie.. tj. tłucze swoje dziecko, olewa je całkiem, ma gdzieś na kogo wyrośnie... prośba. NIE MIEJ DZIECI. bo potem społeczeństwo wyrasta na taką 'hołotę' spod śmietników.
|
|
Mrauuu , karać i nagradzać , wszystko w odpowiednich proporcjach , tak bez przesady - kij i marchewka
|
|
nie chodzi tu o traktowanie dzieciaka jako osła jakiegoś.. że kijem go albo marchew mu.. z karaniem, nagradzaniem i proporcjami - racja.
|
|
Dużo dzieci marchewki nie lubi i tu się wychowanie komplikuje.
|
|
prawie zawsze dzieci bite biją swoje dzieci kiedy założą własną rodzinę.
|
|
Mrauuu, nikt nikomu nie każe karmić dzieci marchwią ! i batożyć lagą ! nie załapałaś, Metoda kija i marchewki - określenie metody wpływu, w której groźby (symbolizowane przez kij) są wymieszane z oferowanymi korzyściami (marchewka) W teorii motywacji jako kij i marchewka określa się bodźce negatywne i pozytywne wpływające na motywację ..... " karać i nagradzać , wszystko w odpowiednich proporcjach , tak bez przesady "
|
|
szczęście.. zezowate z resztą... wiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |