sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TROLLING

Czytamy w Wikipedii: "Trollowanie (trolling) - antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w internecie, w których prowadzi się dyskusje(...).Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszeniaq lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, często nieprawdziwych przekazów (...) . "
Z forum 4 lomza wyparowała , po zakończeniu wielkiego finału WOŚP-u barbara777, aby za chwilę powrócił trochę inny troll.
Ps. Kto zgadnie, jaką ma onże ksywkę w internecie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TROLLING

Prawie wszystkie Trolle w Łomży mają pochodzenie katolickie z suwerennie Rzymskokatolickiej Ziemi Łomżyńskiej.

Wyjątki potwierdzają regułę w której tutejsi trolle zostali ochrzczeni na parafialnej odwiecznie rzymskokatolickiej ziemi. Może chrzest był kiepskiej jakości a na sakramentalnie religijną reklamację tej tandety jest już za późno (?)
Dlaczego Kościół sakramentalnie urodził, ochrzcił i wychował swoich trolli ?

Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również religijna historia.

Kapłanów nie było przy Bożym narodzeniu Oni byli przy Bożym ukrzyżowaniu.
Religijny Łomżyński "Sanhedryn" urósł w siłę mity *[b/]

* Mitra arcykapłąńskie nakrycie głowy. Zasadnicza forma szat duchowieństwa chrześcijańskiego została wypracowana w pierwszych wiekach po Chrystusie. Wzory czerpano głównie z szat kapłanów klasycznego Rzymu, ale także z szat kapłańskich Starego Przymierza.
Właśnie dla odróżnienia od prezbiterów, biskupi przyjęli nakrycie głowy podobne do tego, którego w religii mojżeszowej używał arcykapłan.

Obecnie Diecezja Łomżyńska ma 10 sztuk "Arcykapłnów" 4 biskupi i 6 infułaci. Jest to na głowę mieszkańca największy udział w łomżyńskiej historii.
Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również religijna historia.

jestem odpowiedzialny za ten trolling. Informację moją może potwierdzić Al-Kaida

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XmKlLQmT-mE#!

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

co to jest Trol?

taki ktoś jak ty

bede miala zjebany humor to se tu wejde i was poczytam....normalnie super jestescie ludzie:P

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

dzieki

To jasne: troll - poczwara (złośliwa i wredna) z ojca adamosxxa, matki barbara777, a szwagrem jestvjarek126. Paniał tonkuju aluzju?

niet

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org