Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TROLLING |
Czytamy w Wikipedii: "Trollowanie (trolling) - antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w internecie, w których prowadzi się dyskusje(...).Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszeniaq lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, często nieprawdziwych przekazów (...) . " Z forum 4 lomza wyparowała , po zakończeniu wielkiego finału WOŚP-u barbara777, aby za chwilę powrócił trochę inny troll. Ps. Kto zgadnie, jaką ma onże ksywkę w internecie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TROLLING |
Prawie wszystkie Trolle w Łomży mają pochodzenie katolickie z suwerennie Rzymskokatolickiej Ziemi Łomżyńskiej. Wyjątki potwierdzają regułę w której tutejsi trolle zostali ochrzczeni na parafialnej odwiecznie rzymskokatolickiej ziemi. Może chrzest był kiepskiej jakości a na sakramentalnie religijną reklamację tej tandety jest już za późno (?) Dlaczego Kościół sakramentalnie urodził, ochrzcił i wychował swoich trolli ? Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również religijna historia. Kapłanów nie było przy Bożym narodzeniu Oni byli przy Bożym ukrzyżowaniu. Religijny Łomżyński "Sanhedryn" urósł w siłę mity *[b/] * Mitra arcykapłąńskie nakrycie głowy. Zasadnicza forma szat duchowieństwa chrześcijańskiego została wypracowana w pierwszych wiekach po Chrystusie. Wzory czerpano głównie z szat kapłanów klasycznego Rzymu, ale także z szat kapłańskich Starego Przymierza. Właśnie dla odróżnienia od prezbiterów, biskupi przyjęli nakrycie głowy podobne do tego, którego w religii mojżeszowej używał arcykapłan. Obecnie Diecezja Łomżyńska ma 10 sztuk "Arcykapłnów" 4 biskupi i 6 infułaci. Jest to na głowę mieszkańca największy udział w łomżyńskiej historii. Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również religijna historia.
|
|
jestem odpowiedzialny za ten trolling. Informację moją może potwierdzić Al-Kaida Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XmKlLQmT-mE#! Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XmKlLQmT-mE#! Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
|
|
co to jest Trol?
|
|
taki ktoś jak ty
|
|
bede miala zjebany humor to se tu wejde i was poczytam....normalnie super jestescie ludzie:P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
dzieki
|
|
To jasne: troll - poczwara (złośliwa i wredna) z ojca adamosxxa, matki barbara777, a szwagrem jestvjarek126. Paniał tonkuju aluzju?
|
|
niet
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |