Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cięzko |
tam wiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cięzko |
...
|
|
I co ma wnosić ten temat? Powinieneś gościu dożywotniego bana dostać.
|
|
patrzę ze coraz mniejsze dzieci tu zaczynają pisać - nie potrafiące skleić zdania..
|
|
ciezko to mi sie z lozka ruszyc...wstaje jak musze... a tak a propo darek czy temat ma cos wnosic do czegos???nie sadze bo czasem jest dobrze sobie bez snesu ladu i skladu pogadac...tak o wszystki i o niczym... i ja ogolnie sie nudze dzis niesamowicie..........zastanawiam sie co zrobic komus na zlosc......jakies pomysly??? ewentualnie dobije jutro swojego dentyste :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam ktoś Cię nogą mocno przycisnął? :) hihihi???
|
|
ahh niestety nie...ja sie tak latwo nie dam :)) \po prostu z nudow juz mysle co i jak i komu na h***a zrobic...tak dla poprawienia sobie humorku :) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Aj aj aj lubisz jak ktoś robi Tobie na złość? :p
|
|
mnie to nie przeszkadza zdazylam przywyknac...ale takie jest zycie...a ja kocham klopoty niestety one mnie tez :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |