wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cięzko

tam wiem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cięzko

...

I co ma wnosić ten temat? Powinieneś gościu dożywotniego bana dostać.

patrzę ze coraz mniejsze dzieci tu zaczynają pisać - nie potrafiące skleić zdania..

ciezko to mi sie z lozka ruszyc...wstaje jak musze...
a tak a propo darek czy temat ma cos wnosic do czegos???nie sadze bo czasem jest dobrze sobie bez snesu ladu i skladu pogadac...tak o wszystki i o niczym...
i ja ogolnie sie nudze dzis niesamowicie..........zastanawiam sie co zrobic komus na zlosc......jakies pomysly???
ewentualnie dobije jutro swojego dentyste :P

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

martuchnam ktoś Cię nogą mocno przycisnął? :) hihihi???

ahh niestety nie...ja sie tak latwo nie dam :))
\po prostu z nudow juz mysle co i jak i komu na h***a zrobic...tak dla poprawienia sobie humorku :)

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Aj aj aj lubisz jak ktoś robi Tobie na złość? :p

mnie to nie przeszkadza zdazylam przywyknac...ale takie jest zycie...a ja kocham klopoty niestety one mnie tez :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org