Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet |
Prosze o informację gdzie moge załozyc internet w Łomży, w jakich firmach ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet |
zależy gdzie mieszkasz.. neostrada tp,netia...
|
|
vectra
|
|
MNI Telcom, dawny Szeptel
|
|
Internet ma byc na Sybirakow, nowe bloki. I nie moze to byc operator polaczony z telefonami stacjonarnymi typu MNI, TP Sa / a to chyba jest warunkiem netu, ze sie ma tez telefon ? /. Chce miec tylko internet ewen plus telewizja.
|
|
Z tego co mi widaomo telefonu domowego nie musisz mieć,na przykład jeżeli weźmiesz z neostrady to liczysz abonament neta plus koszt utrzymania linni(tylko jeżeli nie masz tel stacjonarnego) a on wynosi tyle co najniższy abonament telefoniczny w tp. Jeżeli weźmiesz z netii to bedzie to samo ale możesz wziąść do tego jeszcze telewizje. Może w bloku masz jakąś sieć osiedlową,dowiedz się tego i zapytaj o szczegóły umowy
|
|
W neostradzie mam internet z telewizją ,tel stacjonarnego nie posiadam ale za linię płacę co miesiąc 21 zł.Osobiście neostrady nikomu nie polecam,same problemy z nimi.Czekam tylko do końca umowy aby się z nimi pożegnać na dobre.
|
|
IST 1Mbit/s - 29 zł 2 Mbit/s - 39 zł 4 Mbit/s - 49 zł 20Mbit/s - 59 zł Upload to połowa downloadu. Od marca mają też mieć telewizję
|
|
cyfrowy polsat tv+internet lte zapytaj w salonie jakie promocje lub na stronce obadaj frog3r
|
|
sejmikg kiedyś miałem ten net tylko że wtedy IST dawało 11Mbit/s super było rakieta i żadnych problemów polecam
|
|
Polecam IST ;D
|
|
na sybirakow masz propozycje 2 operatow http://i880.photobucket.com/albums/ac1/PompasDePoncho/cme13.gif
|
|
tylko nie MNI!!!!!!!!DROŻYZNA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |