Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon Kosmetyczny |
Szukam dobrego salonu kosmetycznego, chodzi mi o oczyszczanie twarzy. Co możecie mi polecić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon Kosmetyczny |
Jedno oczyszczanie na pewno Ci nie pomoze!! Zalezy jakie cchesz oczyszczanie twarzy manualne (wyciskanie), czy np. peeling kawilitacyjny z kwasami, a moze mikrodemabrazja diamentowa?? Jakby co to polecam: Panią Małgosię z salonu Amelia, który jest w Hotelu Polonez, albo panią z salonu Ewa na Hipokratesa lub Cosmeo :)
|
|
to kosmetyczka oceni czy i jaki sposób oczyszczania jest odpowiedni dla skóry klientki;) a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Wiem kogo Ci nie polecam Serafińskiej na wakacjach robiła mi jej pracownica twarz peeling enzymatyczny nic mi nie powiedziały czego tak naprawde unikać tyle ze opalania na solarium 2 tyg Ja po 2 tyg. na plaże olejkiem wysmarowana Plamy mialam na twarzy chropowata twarz okropnie byłam u swojej dermatolog powiedziała, że po peelingach trzeba co najmniej miesiąc kremy z filtrem stosować na każde wyjście i kontakt ze słońcem tak samo jak przy kwasach ponadto inne kosmetyki niż zawsze w pierwsze dni zeby cery nie podrażnić bo jest delikatniejsza Niby prost zabieg a gdy byłam u kogoś innego całkiem inne rzeczy mi powiedział na temat tych peelingów i nawet dla mnie nie poleciły te Panie tego peelingu gdyż stwierdziły, że mam inne problemy skórne i dla mnie to kwasy bo peelig to tylko dla picu zeby coś zrobić!! Po kilku kwasach inna buzia Jednak doświadczenie ma znaczenie polecam cosmeo
|
|
Jeśli chodzi o twarz po peelingu i kwasach trzeba unikać słońca do tygodnia. Zaś jeśli mówimy o mikrodemabrazji, cóż w dobrych salonach w wakacje Ci jej nie wykonają :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |