poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TABLETKI

Mam pytanie do dziewczyn który ginekolog przepisze mi tabletki ale nie na zasadzie te na pewno będą Pani odpowiadać tylko po przeprowadzeniu odpowiednich badań dobierając je indywidualnie pod mój organizm,
Z góry dziękuję za odpowiedzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TABLETKI

każdy jeśli zrobisz sobie prywatnie badania poziomu hormonów, bo na skierowanie nie masz co liczyć.
Hormony bada się w jakieś konkretne dni cyklu, ale nie znam szczegółów.

Doktor Turczyk .. ewentualnie Żukowski ale nie wiem czy dalej robi bo cos bylo slychac ze nie .

Polecam dr Oleszczuka, tylko tyle, że prywatnie.

Kup sobie dziewczyno Postinor Duo jakieś 60/70 godzin po spuście czytałem ulotkę i powinny działać, a pod orgazm to mogę ci powiedzieć dokładniej tylko musimy sie zdiagnozować;)

?)@.)%.!(*(.?

a jak da się przytyć?

na pewno nie Skretek, polecam Sokola

Nie przytyjesz przynajmniej moja była nie tyla także luzz można brać garściami

?)@.)%.!(*(.?

tak jak ktos powiedział prywatnie to Cie "zbadaja" a tak nie masz co liczyć.. a który ginekolog? każdy Ci je przepisze ...moim zdaniem doktor Załeska jest ok... przed przepisaniem tabletek kazdy lekarz przeprowadza wywiad z Toba na temat chorób itp.. na wiecej nie masz co liczyc..
a czy przytyjesz to zależy od organizmu .. ja z kolezanka bierzemy te same tabletki i ja nie przytyłam , ani libido nie spadło... a ona wrecz przeciwnie woda zatrzymałą sie w organizmie i nie ma ochoty na seks..
wiec to zalezy od Twojego organizmu. . .

"Dar mowy dany jest każdemu,
dar madrości nielicznym.."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org