Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TABLETKI |
Mam pytanie do dziewczyn który ginekolog przepisze mi tabletki ale nie na zasadzie te na pewno będą Pani odpowiadać tylko po przeprowadzeniu odpowiednich badań dobierając je indywidualnie pod mój organizm, Z góry dziękuję za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TABLETKI |
każdy jeśli zrobisz sobie prywatnie badania poziomu hormonów, bo na skierowanie nie masz co liczyć. Hormony bada się w jakieś konkretne dni cyklu, ale nie znam szczegółów.
|
|
Doktor Turczyk .. ewentualnie Żukowski ale nie wiem czy dalej robi bo cos bylo slychac ze nie .
|
|
Polecam dr Oleszczuka, tylko tyle, że prywatnie.
|
|
Kup sobie dziewczyno Postinor Duo jakieś 60/70 godzin po spuście czytałem ulotkę i powinny działać, a pod orgazm to mogę ci powiedzieć dokładniej tylko musimy sie zdiagnozować;) ?)@.)%.!(*(.?
|
|
a jak da się przytyć?
|
|
na pewno nie Skretek, polecam Sokola
|
|
Nie przytyjesz przynajmniej moja była nie tyla także luzz można brać garściami ?)@.)%.!(*(.?
|
|
tak jak ktos powiedział prywatnie to Cie "zbadaja" a tak nie masz co liczyć.. a który ginekolog? każdy Ci je przepisze ...moim zdaniem doktor Załeska jest ok... przed przepisaniem tabletek kazdy lekarz przeprowadza wywiad z Toba na temat chorób itp.. na wiecej nie masz co liczyc.. a czy przytyjesz to zależy od organizmu .. ja z kolezanka bierzemy te same tabletki i ja nie przytyłam , ani libido nie spadło... a ona wrecz przeciwnie woda zatrzymałą sie w organizmie i nie ma ochoty na seks.. wiec to zalezy od Twojego organizmu. . . "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |