poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czarna Nawara

jak w temacie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czarna Nawara

Hehe Ty nie jesteś żadną Barbarą:) Tylko wrednym zbokiem:)

Imię (nazwa) użytkownika: Barbara777
Imię: Barbara
E-mail: a2750107@nepwk.com

stoi często na Sienkiewicza

baska a czys ty czasem nie byla wczesniej notowana jako czarnasukaczarna tutaj???
znowu bede miala ubaw czytajac twoje posty

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Martuchna mam nadzieje ze w przyszłym roku będziesz częściej zaglądała na forum;) Życzę Tobie i Rodzince i znajomy udanej zabawy sylwestrowej:)

Dzieki Andy C..tobie twojej rodzinie i znajomym rowniez..oraz wszystkim forumowiczom Happy New Year!!!!!!!!!!!!!
i postaram sie zagladac czesciej...ale grafik mam napiety...postanowieniami noworocznymi :P

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Martuchna to ja zapukam w któreś tam drzwi żebyś znalazła więcej czasu dla SAMEJ SIEBIE.

oooooooooooooo byloby super....musialbys adoptowac mojego meza i malych terrorystow

Andy!!! Flirtujesz za moimi plecami z kimś innym....:( idę kupię pistolet i zastrzele mojego kota

szachmat taki zaborczy jesteś????? a nie lubię kotów mam pieska co ma 18lat on gryzie nie przyjaznych ludzi do mnie wiec uważaj:))))

szachmat taki zaborczy jesteś????? Ja nie lubię kotów mam pieska co ma 18lat on gryzie nie przyjaźnie na stawionych ludzi do mnie więc uważaj:))))

Tez wole psy ale nie mogę miec ... I nie boje się mogę się założyć ze pokochalby mnie od pierwszego zobaczenia... Tak jak ty. :)

Andy muszę uciekać już.... szczęśliwego Nowego Roku.. Tobie i tym wszystkim których kochasz. :)

szachmat ja Cię chcesz coś ode mnie i nie potrafisz poświecić kilka chwil ze swojego życia...... Ojową strasznie :))))

czarna suka is back?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org