Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czarna Nawara |
jak w temacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czarna Nawara |
Hehe Ty nie jesteś żadną Barbarą:) Tylko wrednym zbokiem:) Imię (nazwa) użytkownika: Barbara777 Posty: 15 Imię: Barbara E-mail: a2750107@nepwk.com
|
|
stoi często na Sienkiewicza
|
|
baska a czys ty czasem nie byla wczesniej notowana jako czarnasukaczarna tutaj??? znowu bede miala ubaw czytajac twoje posty Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martuchna mam nadzieje ze w przyszłym roku będziesz częściej zaglądała na forum;) Życzę Tobie i Rodzince i znajomy udanej zabawy sylwestrowej:)
|
|
Dzieki Andy C..tobie twojej rodzinie i znajomym rowniez..oraz wszystkim forumowiczom Happy New Year!!!!!!!!!!!!! i postaram sie zagladac czesciej...ale grafik mam napiety...postanowieniami noworocznymi :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martuchna to ja zapukam w któreś tam drzwi żebyś znalazła więcej czasu dla SAMEJ SIEBIE.
|
|
oooooooooooooo byloby super....musialbys adoptowac mojego meza i malych terrorystow Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Andy!!! Flirtujesz za moimi plecami z kimś innym....:( idę kupię pistolet i zastrzele mojego kota
|
|
szachmat taki zaborczy jesteś????? a nie lubię kotów mam pieska co ma 18lat on gryzie nie przyjaznych ludzi do mnie wiec uważaj:))))
|
|
szachmat taki zaborczy jesteś????? Ja nie lubię kotów mam pieska co ma 18lat on gryzie nie przyjaźnie na stawionych ludzi do mnie więc uważaj:))))
|
|
Tez wole psy ale nie mogę miec ... I nie boje się mogę się założyć ze pokochalby mnie od pierwszego zobaczenia... Tak jak ty. :)
|
|
Andy muszę uciekać już.... szczęśliwego Nowego Roku.. Tobie i tym wszystkim których kochasz. :)
|
|
szachmat ja Cię chcesz coś ode mnie i nie potrafisz poświecić kilka chwil ze swojego życia...... Ojową strasznie :))))
|
|
czarna suka is back?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |