Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mechanik samochodowy |
Proszę o opinie o serwisie samochodowym Gosk za prymą?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mechanik samochodowy |
nigdy tam nie byłem ale słyszałem od znajomych oraz czytałem na forach że porażka.
|
|
Ja uważam, że nieźle tam robią. Jest tam kilku chłopaków, zależy na którego trafisz. W sumie to nie są tani, ale konkretni.
|
|
Dzięki bardzo.Ja dotychczas chciałem robić u "Krzysia" na Towarowej ale tylko mnie zwodził przez miesiąc,że szukają części.Część roboty zrobili ale się okazało,że to nie to.Wlazłem tylko w koszty i dlatebo odradzam ten warsztat.A o Gosku słyszałem dobrze.
|
|
z mechanikiem jak z kobietą jedni lubią dziewice inni kur..y co do napraw za prymą jak im sie uda, ja mam zaufanego człowieka w konarzycach , co ty masz za auto kosmiczne ze do niego części się szuka miesiacami ???
|
|
Ulica spokojna masz EURO WARSZTAT Danielewscy po prawej jak wjedziesz w brame . POLECAM !
|
|
Ja akurat tylko tam jeżdżę i jestem bardzo zadowolony a wręcz zajebiście zadowolony. Są szczerzy, nie kłamią dzwonią jak zauważą jakąś cześć oprócz tej co się zleciło do wymiany. Serwisuję tam i tylko tam kilka samochodów miła obsługa i wiem że jak wyjadę od nich to mogę zrobić tysiące km bez żadnych niespodzianek. A na dodatek są tani, tak więc niech spier... że tak brzydko napiszę inne warsztaciki oszustów....... A teraz czas na kur...y bo zostawiłem samochód jednemu frajerowi tylko dlatego że był blisko mojej firmy na wymianę rozrządu w lipcu a teraz okazało się u Goska że nie był wymieniany i miałem szczęście że tylko jedna rolka zaczęła hałasować. Za "wymianę" zapłaciłem skurwy..... i nawet nie mam zamiaru jechać tam z reklamacją bo sprawa powinna trafić do sądu ja nie zbiednieje ale jeśli ktoś zapyta o ten warsztat to mu reklamę zrobię. Tak więc jeśli chodzi o Goska to GORĄCO POLECAM SOLIDNA FIRMA.
|
|
lomzyniak55 a jeśli chodzi o tego mechanika gdzie chciałeś zostawić samochód to zostawię to bez komentarza bo dużo by tu pisać a szkoda mi klawiatury .............................................
|
|
dobry serwis tylko uwazajcie na takiego w siwym dresie i czerwonych słuchawkach lubi lipe odwalic Pikaczu
|
|
Ulica spokojna masz EURO WARSZTAT Danielewscy po prawej jak wjedziesz w brame . POLECAM To euro warsztat czy Danielewscy ?? bo to dwa zakłady :) z lewej strony euro warsztat a z prawej Danielewscy
|
|
Ja polecę Krzysia i Henia z Handlowej. Dla mnie zawsze byli żetelni. Ale to tylko moja opinia...
|
|
Jak oni są "ŻETELNI" to ja bym się nad nimi zastanowił bo Gosk to jest raczej rzetelna firma :-)
|
|
Gosk rzetelny? dobry żart. Tani ?- jeszcze większy żart. Proponuję najpierw sprawdzić ceny u innych zanim się postawi auto do roboty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |