poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mechanik samochodowy

Proszę o opinie o serwisie samochodowym Gosk za prymą?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mechanik samochodowy

nigdy tam nie byłem ale słyszałem od znajomych oraz czytałem na forach że porażka.

Ja uważam, że nieźle tam robią. Jest tam kilku chłopaków, zależy na którego trafisz. W sumie to nie są tani, ale konkretni.

Dzięki bardzo.Ja dotychczas chciałem robić u "Krzysia" na Towarowej ale tylko mnie zwodził przez miesiąc,że szukają części.Część roboty zrobili ale się okazało,że to nie to.Wlazłem tylko w koszty i dlatebo odradzam ten warsztat.A o Gosku słyszałem dobrze.

z mechanikiem jak z kobietą jedni lubią dziewice inni kur..y co do napraw za prymą jak im sie uda, ja mam zaufanego człowieka w konarzycach , co ty masz za auto kosmiczne ze do niego części się szuka miesiacami ???

Ulica spokojna masz EURO WARSZTAT Danielewscy po prawej jak wjedziesz w brame . POLECAM !

Ja akurat tylko tam jeżdżę i jestem bardzo zadowolony a wręcz zajebiście zadowolony.
Są szczerzy, nie kłamią dzwonią jak zauważą jakąś cześć oprócz tej co się zleciło do wymiany.
Serwisuję tam i tylko tam kilka samochodów miła obsługa i wiem że jak wyjadę od nich to mogę zrobić tysiące km bez żadnych niespodzianek.
A na dodatek są tani, tak więc niech spier... że tak brzydko napiszę inne warsztaciki oszustów.......
A teraz czas na kur...y bo zostawiłem samochód jednemu frajerowi tylko dlatego że był blisko mojej firmy na wymianę rozrządu w lipcu a teraz okazało się u Goska że nie był wymieniany i miałem szczęście że tylko jedna rolka zaczęła hałasować.
Za "wymianę" zapłaciłem skurwy..... i nawet nie mam zamiaru jechać tam z reklamacją bo sprawa powinna trafić do sądu ja nie zbiednieje ale jeśli ktoś zapyta o ten warsztat to mu reklamę zrobię.
Tak więc jeśli chodzi o Goska to GORĄCO POLECAM SOLIDNA FIRMA.

lomzyniak55 a jeśli chodzi o tego mechanika gdzie chciałeś zostawić samochód to zostawię to bez komentarza bo dużo by tu pisać a szkoda mi klawiatury .............................................

dobry serwis tylko uwazajcie na takiego w siwym dresie i czerwonych słuchawkach lubi lipe odwalic

Pikaczu

Ulica spokojna masz EURO WARSZTAT Danielewscy po prawej jak wjedziesz w brame . POLECAM

To euro warsztat czy Danielewscy ?? bo to dwa zakłady :) z lewej strony euro warsztat a z prawej Danielewscy

Ja polecę Krzysia i Henia z Handlowej. Dla mnie zawsze byli żetelni. Ale to tylko moja opinia...

Jak oni są "ŻETELNI" to ja bym się nad nimi zastanowił bo Gosk to jest raczej rzetelna firma :-)

Gosk rzetelny? dobry żart.
Tani ?- jeszcze większy żart.

Proponuję najpierw sprawdzić ceny u innych zanim się postawi auto do roboty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org